Seferihisar’da “Bayram” Gibi Sünnet Şöleni

Seferihisar’da “Bayram” Gibi Sünnet Şöleni
  • 16 Ağustos 2018 10:09

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Sünnet Şöleni’nde 41 çocuk sünnet ettirildi. Gecede konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Çocuklar, aileler, vatandaşlarımız beraber adeta bir bayram kutluyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı en güzel şekilde gösteriyoruz. İnşallah bu çocukların düğünlerini de hep beraber kutlarız” dedi.

 

Seferihisar Belediyesi Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında 3.kez Sünnet Şöleni gerçekleştirildi. Şölen kapsamında 41 ailenin çocuğu sünnet ettirildi. Çocukların sünnetleri Etik Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Üroloji Kliniğinde yapıldı, sünnet kıyafetleri de Bahar Çiçek Evi tarafından karşılandı.

 

Çocuk Belediyesi’nde düzenlenen Sünnet Şöleni okutulan mevlitle başladı. Şölene katılanlara tavuklu pilav, lokma, patlamış mısır, kağıt helva, macun ve şerbet ikramları yapıldı. Programda Komedi Dans Üçlüsü, Grup Şamata ve Ecehan Alkan sahne aldı.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer sünnet olan çocuklara birer çeyrek altın taktı. Gecede bir konuşma yapan Başkan Soyer; “Sevgili ailelerimiz, değerli misafirlerimiz bu güzel bayram akşamına hoş geldiniz. Bugün burada çok güzel birlik, beraberlik, dayanışma örneği veriyoruz. Çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz ve bunu bayram havasında kutlamamıza vesile olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Onların sünnetlerini yaptırıyoruz, inşallah düğünlerini, damatlıklarını, çoluğa çocuğa karıştıklarını da hep beraber görürüz. Üçüncü kez yaptığımız bu şölen inşallah geleneğe dönüşür, Seferihisar’da daha çok çocukla bu sünnetleri birlikte kutlarız” dedi.

 

Bayram gibi kutlanan Sünnet Şöleni gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşkuyla devam etti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.