Rüzgar Her Şeyi Uçurdu!

Rüzgar Her Şeyi Uçurdu!
  • 7 Şubat 2016 12:36

Bayındır’da akşam saatlerinde başlayan ve saatteki hızı 60 kilometreyi bulan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezindeki bazı evlerin çatısı uçtu, bahçe duvarları yıkıldı. İşyerlerinin reklam tabelaları zarar gördü. Cadde üzerindeki bazı ağaçlar devrilirken bazılarının da dalları kırıldı.

Rüzgar Her Şeyi Uçurdu!

Rüzgar bazı mahallelerdeki elektrik telleri ve telefon kablolarının da kopmasına neden oldu. Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi ile Türk Telekom ekipleri, kopan telleri yenileriyle değiştirmek için çalışma başlattı. ‘Çiçekçiliğin başkenti’ olarak bilinen ilçedeki seracılar da mağdur oldu. Kuvvetli rüzgar, bazı seraların yıkılmasına neden olurken bazısının da üzerindeki naylon örtüleri uçurdu. Polis ve jandarma ekipleri, devriye görevi yapıp, vatandaşları uyardı.

Rüzgar Her Şeyi Uçurdu!

CHP’li Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören ev ve seraları tek tek gezip, incelemele yapıp, ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.