Piriştina’dan miting gibi adaylık başvurusu

Piriştina’dan miting gibi adaylık başvurusu
  • 19 Ekim 2018 14:35

Gazete Ege \ Gülşah İnallez 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, adaylık başvurusu öncesinde belediye binası önünde  kendisini bekleyen partililere ve Bucalılara seslendi.

Kısa bir açıklamanın ardından ilçe başkanlığına aday adaylık dosyasını sunmak için yürüyen Piriştina’ya binlerce vatandaşın eşlik etmesiyle Buca sokakları miting alanına dönüştü.

Piriştina’dan miting gibi adaylık başvurusu

Kalabalığın sloganları eşliğinde yürüyen Piriştina’yı eşi Ahu Piriştina ve annesi Mine Piriştina da yalnız bırakmadı.  Yaşanan sevgi seliyle dosyasını teslim eden Başkan Levent Piriştina, “Söz veriyorum! Dün olduğu gibi yarın da sizi mahcup etmeyecek sevdamız Buca için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Piriştina’dan miting gibi adaylık başvurusu

Salonlara sığmadılar

Başkan Piriştina, “5 yıllık tecrübeyle yola çıkarken heyecanlanmam sanıyordum ama sizlerin bu coşkusu karşısında konuşmakta zorlanıyorum. İyi ki varsınız! Sizle olmak, sizlerle yol yürümek her şeye değer. Sizlerin önünde söz veriyorum; İkinci 5 yılda daha çok çalışacağız. Bizi yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Onur duyduğum partime gidiyorum. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Söz veriyorum,sizi mahcup etmeyeceğiz

Adaylık başvuru belgelerini CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’a teslim eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “ İnanın 5 yıl öncesinden çok daha heyecanlıyım. Söz veriyorum! Dün olduğu gibi yarın da sizi mahcup etmeyecek var gücümüzle kent için çalışacağız. Benim gibi bu göreve talip olan tüm aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Görev kime verilirse verilsin Bucamızın 47 mahallesi için omuz omuza çalışacak, başarımızı katlayarak sürdüreceğiz” diye konuştu.Piriştina’dan miting gibi adaylık başvurusu

 

Vatandaşların yoğun katılımıyla adeta mitinge dönen adaylık başvurusu CHP İlçe Başkanlığı çıkışında da sürdü. Coşkulu hemşerilerine bir kez daha seslenen Başkan Levent Piriştina, “ Çok mutlu oldum, sizinle gurur duydum. Ve buradan bir kez daha emriniz de olduğumu söylemek istiyorum. Bucalı hemşerilerin karşısına çıkmak kolay değildir. Onun ayrı bir sorumluluğu vardır. Demek ki bunu 5 yıl el birliğiyle gönül birliğiyle icra edebilmişiz ki bugün tekrar yola çıkmaya niyetlendiğimiz de bu cesareti bize veren sizleri görüyorum. Beni yalnız bırakmadınız, Allah’ta sizi yalnız bırakmasın, yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Bucalıların yoğun sevgisi karşısında duygulanan Başkan Levent Piriştina’nın annesi ve merhum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina da Bucalılara seslenerek “ Bu 5 sene içinde oğluma sahip çıktığınız ve yücelttiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Türkiye 13. Alaçatı Ot Festivali’nde buluştu

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.