Perinçek: Erdoğan Düşmanlığı Parti Programımız Değil Sevmeyin Bizi!

Perinçek: Erdoğan Düşmanlığı Parti Programımız Değil Sevmeyin Bizi!
  • 27 Kasım 2017 12:09

Diken’de yer alan habere göre, geçmişte sosyalist hareketin içinde yer alan Perinçek ‘FETÖ operasyonları’yla ilgili değerlendirme yaparken şunları söyledi: “Kimileri ‘saray savaşı’ dedi. Bakın bu tarihi bölünmedir. Siz vatan savaşına, İstiklal Savaşı’na ‘saray savaşı’derseniz, düşmanla beraber olursunuz. Saray savaşı dediğinizde bu İstiklal Savaşı’na, ABD’nin yanına düşersiniz. Bugünkü bütün tartışmalar budur.”
VP lideri, ‘Bugün Türk aydınının kafasındaki en büyük kilit, en büyük soru’yu da ‘Tayyip Erdoğan düşmanlığı’ olarak tarif etti:“ Böyle kilitlenmiş, dünyada başka bir şey görmüyor. Tayyip Erdoğan PKK’nın üzerine yürüyor, onlar PKK tarafına geçiyor, Tayyip Erdoğan FETÖ’nün üzerine yürüyor, onlar FETÖ’yle beraber Ankara’dan İstanbul’a yürüyor. Tayyip Erdoğan Rusya’ya elini uzatıyor onlar Rusya’ya ‘diktatör’ diyor. Tayyip Erdoğan İran’la işbirliği yapıyor onlar ‘İran’da mollalar var, gericiler var, karanlık var’ diyor.”
Perinçek sözlerini şöyle bağladı: “Bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı, bizim (parti) programımız değil, açık söylüyorum sevmeyin beni.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.