Pekdaş’a “O Davada” Sürpriz Destek!..

Pekdaş’a “O Davada” Sürpriz Destek!..
  • 11 Aralık 2018 19:30

Bazı basın yayın kuruluşlarında hakkında Manisali Gençler Davası ile ilgili çıkan iddialarla gündeme gelen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a aynı davada savunduğu diğer iki isimden sürpriz destek geldi.

Bir dönem Türkiye’nin gündemini sarsan Manisali Gençler Davası’nda yargılanan sonrasında avukat olan Sema Taşar ve Özgür Zeybek bazı basın yayın organlarında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a yönelik yer alan haberler üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuyla ilgili görüştüler. Taşar ve Zeybek’in yargılandıkları süreçte Pekdaş’ın kendilerini en iyi şekilde savunduğunu belirterek iddiaların asılsız olduğunu ifade ettikleri öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dikkatle dinlediği Taşar ve Zeybek ayrıca, Sema Pekdaş’ın tüm baskılara rağmen her zaman yanlarında olduğunu, yürekli ve cesur bir kadın olarak her zaman haksızlıklarla mücadele ettiğini söyledikleri öğrenildi.

Pekdaş'a "O Davada" Sürpriz Destek!..

Kaynak: Pekdaş’a “O Davada” Sürpriz Destek!..

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.