Park Inn by Radisson İzmir’de açılıyor

Park Inn by Radisson İzmir’de açılıyor
  • 20 Nisan 2017 11:59

Renkli ve dinamik otelleriyle öne çıkan orta ölçekli otel markası Park Inn by Radisson, İzmir’de hizmete açılıyor. Rezidor Otel Grubu’nun Türkiye’de yapım aşamasında ve faaliyette olmak üzere toplam 23 oteli ve 4,500 odası bulunuyor.

Ege’nin incisi İzmir’de zincirin ikinci otelini hizmete açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Rezidor Otel Grubu’nun Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı, Mark Willis sözlerine şu şekilde devam etti: “Park Inn by Radisson İzmir ile Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, dünyanın dört bir yanından gelen gezginlere Ege Denizi’nin kıyısında ultra lüks ve orta lüks misafirperverlik anlayışı ile hizmet vererek birbirlerini mükemmel bir şekilde tamamlayacak. İş veya tatil amacıyla seyahat eden modern gezginlerin tüm temel ihtiyaçlarına erişilebilir fiyatlarla cevap veren Park Inn by Radisson markasının popülerliği hızla artmakta.”

Şehrin merkezinde konumlanan Park Inn by Radisson İzmir; Pasaport bölgesindeki mükemmel konumu ile önemli iş merkezlerine, konsolosluklara ve uluslarararası firmaların ofislerine yalnızca birkaç dakikalık mesafede. İzmir’in popüler eğlence, kültür ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkan otel; meşhur sahil şeridi Kordon’daki kafe, pub ve balık restoranlarının ise hemen yanı başında bulunuyor. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 18 km uzaklıkta bulunan otel; feribot, taksi, tren ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla misafirlerine İzmir’i kolayca keşfetme olanağı tanıyor.

Standart, Superior ve deniz manzaralı süitler olmak üzere toplam 137 odası ile hizmet veren otelin tüm alanlarındaücretsiz, yüksek hızlı kablosuz internet bağlantısı bulunuyor. Konforun ön plana çıktığı odalar, akılda kalıcı ve zahmetsiz bir konaklama deneyimi sunmak için tasarlandı. Benzersiz tasarım öğeleri arasında yatak başlarına yerleştirilen ve moda göre değiştirilebilen “mood light” ışıkları, odalarda misafirlerin tercihlerine göre değişik tavan rengi seçenekleri ile renkli duşakabinler dikkat çekiyor.

Otelin gün boyu hizmet veren modern restoranı Live-Inn Room, misafirlerine uluslararası ve yerel lezzetlerden oluşan geniş bir gastronomik yelpaze sunuyor. Misafirler, güne otelin çatı terasında eşsiz bir İzmir manzası eşliğinde, Park Inn kahvaltısı ile başlayabilir veya şehirde geçen yoğun bir günün ardından lobi barda rahatlayabilirler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Park Inn by Radisson markası, yenilikçi ve dinamik etkinlik alanlarıyla öne çıkıyor. Otelde küçük ölçekli toplanılar, eğitimler ve workshoplar için tercihe göre modifiye edilebilen dört adet modern toplantı salonu ve özel etkinliklere ev sahipliği yapan bir çatı terası bulunuyor. Park Inn by Radisson İzmir aynı zamanda son teknoloji aletlerle donatılmış bir spor salonu ve kapalı otopark ile hizmet veriyor.

Genel Müdür Ahmet Arıkan “Park Inn by Radisson İzmir; konforu, eğlenceyi, paratikliği ve tasarımı bir araya getiren orta ölçekli, yeni nesil bir otel markası.” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “İşini tutkuyla yapan bir ekip olarak misafirlerimize Ege’nin meşhur misafirperverlik anlayışıyla hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.”

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.