Özkan’ı eleştirdi.. Vekil ama yetmiyor !

Özkan’ı eleştirdi.. Vekil ama yetmiyor !
  • 14 Ağustos 2018 11:35

GAZETE EGE – Cumhuriyet Halk Partisi’nde 24 Haziran seçimleri sonrası başlayan değişim tartışmaları devam ediyor.

Değişim tartışmasının en sert yaşandığı şehir ise şüphesiz İzmir. Daha önce iki kez değişim mesajı veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, değişim hareketinin toplantısına da katılarak tarafını net bir şekilde ortaya koyarken, Kocaoğlu’nun kırmızı çizgisi olan Tuncay Özkan ise Kılıçdaroğlu destekçilerinin İzmir’deki önderi konumunda.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi alınan tavırlar doğrultusunda Aziz Kocaoğlu’nun bir daha aday gösterilme ihtimalinin düşük olduğu ifade edilirken, Özkan’ın da bu koltuk için hevesli olduğu biliniyor.

Buca siyasetinin önde gelen isimlerinden, İl Genel Meclisi eski üyesi Umut Orkun Uğraş, Özkan’ın milletveili seçildiği halde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kolları sıvamasını eleştirdi.

Umut Orkun Uğraş, Özkan için isim vermeden “Hal hazırda milletvekili ama yetmiyor… Bulunmaz hint kumaşı ya muhterem, partinin sahibi ya kendisi, e birde belediye başkanlığı istiyor… Olur ya aday yapılır seçilirse milletvekilliğinden istifa edecek… Ayıp ayıp… İşte bu düşünceye daha doğrusu düşüncesizliğe sahip olan insanla anlaşamıyor ve bu gibi ilkesiz, çürümüş zihniyetleri sevmiyorum…” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.