Oyuncular küçük heyecan büyük

Oyuncular küçük heyecan büyük
  • 21 Şubat 2017 10:43

Bornova Belediyesi U12 Başkanlık Kupası karşılaşmaları başladı.  Üç Grupta 21 takımın katıldığı turnuvanın başlangıç vuruşunu Bornova Belediye Başkanı OIgun Atila yaptı. Bir hafta sürecek karşılaşmalar sonunda kupalar sahiplerini bulacak.

 

Alt yapıya hayata geçirdiği stat, spor salonu ve semt sahaları gibi tesislerle büyük destek veren Bornova Belediyesi çocuk ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla da çeşitli organizasyonlar düzenliyor. Bu kapsamda düzenlenen Bornova Belediyesi U12 Başkanlık Kupası Vizyon Spor Tesislerinde başladı. 

Üç Grupta 21 takımın katıldığı turnuvanın başlangıç vuruşunu Bornova Belediye Başkanı OIgun Atila yaptı. Bir hafta sürecek karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlar belirlenecek. Kupalar sahiplerini bulacak.

Çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak için çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu hedef doğrultusunda önemli yatırımlar yapıyoruz. Bornova Stadımız bu sezon açıldı. Türkiye ve dünyadan ünlü takımları Bornovamızda ağırladık. Atatürk Spor Salonumuzun da açılışını yaptık. Burada da önemli maçlar oynandı. Önümüzdeki günlerde de Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası maçları Bornova’da gerçekleşecek. Yenilediğimiz ve yeni açtığımız futbol sahalarımızla da İzmir’in spor merkezi haline geldik. Çocuklarımızın iyi birey ve iyi bir vatandaş olarak yetişmesi gerekli tüm alt yapıları sağlıyoruz. Bu sayede Bornovamızdan her alanda ünlü isimlerin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Turnuvaya katılan takımlar: Çamdibi İdman Yurdu, Çamdibi Altınokspor, İzmir Gücüspor, Bornova Belediyespor, S.T Kanderespor, DSİspor, Çamdibi Yavuzspor, Altındağspor, Altınırmakspor, Ç.Yeşilova Esnafspor, Naldökenspor, Çamdibi Gençlerbirliği, Pınargücü Spor Kulübü, Yeşilovspor, Çamdibispor, Yolspor, Bornova 1881, Çamdibi Gücü, Genç Özgürspor, İlk Adımspor, Özçamdibispor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.