O İlçeden Skandal Mesaj

O İlçeden Skandal Mesaj
  • 12 Şubat 2016 15:03

Gazete Ege/ İZBAN Torbalı hattı açılış töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla, 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecekti. Ancak açılış töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kazakistan’a gerçekleştireceği programa eşlik etmesi nedeniyle 14 Şubat Pazar gününe ertelenmişti.

Programın gerçekleşeceği tarihi sms yoluyla duyuran CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nın mesajında şaşkınlık yaratan bir ayrıntı vardı. Bayraklı İlçe Başkanlığı, üyelere gönderdiği SMS’te öncelikle Bakan Yıldırım’ın katılımını duyurdu.  CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’ndan gelen SMS’te, “14.02.2016 saat/ 11:00’da İZBAN Torbalı istasyonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım’ın da katılımıyla İZBAN Torbalı istasyon hattı açılış töreni yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir” denildi.

KOCAOĞLU UNUTULDU!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımını duyurmayı unutan CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, yaklaşık yirmi dakika sonra ikinci bir SMS daha geçti.  Başkanlık bu kez, aynı mesaja Binali Yıldırım ismi yerine ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ yazdı.

O İlçeden Skandal Mesaj

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.