Narlıdere’de Melih Gökçek İzni

Narlıdere’de Melih Gökçek İzni
  • 19 Ekim 2016 20:40

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Narlıdere’deki Yaşar Kemal Kültür Sanat Vadisi Rekreasyon Alanı’nın Yeşile boyanarak yeşillendirme yapıldığı gazetemiz tarafından ortaya çıkarılmış ve kamuoyunda büyük yankı bulmuştu.

Gündeme oturan bu habere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te sessiz kalmamış sosyal medya hesabından tepkisini göstermiş, ” Sn. KK. müsade ederseniz CHP Genel Merkez etrafını yeşile boyayacağız. Yeşilin tonu için kataloğu ne zaman göndereyim?” notunu paylaşmıştı.

Narlıdere'de Melih Gökçek İzni

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in paylaşımına tepki olarak CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat bir basın açıklaması yaptı. Açıklamaya  Narlıdere Belediye Başkan vekili Tibet Foçalı, Narlıdere Belediye meclis üyeleri, Partililer ve Narlıdere Belediyesi işçileri de katıldı.

BASIN AÇIKLAMASI İÇİN İŞÇİLERE YARIM GÜN İZİN

Basın açıklamasının kalabalık gözükmesi için belediye işçilerinin de alana gönderildiği iddia edilirken, bir başka iddia da belediye işçilerinin bu açıklamaya katılması karşılığına yarım gün izinli  olduklarıydı. Alınan duyumlara göre belediye işçileri kendi aralarında bu izni “Melih Gökçek izni” olarak adlandırdılar.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Erkan dedi ki:

    Bunun adı gazeticilik değil..Yalan haber!!

  2. gizli dost dedi ki:

    yazık çok yazık tibet foçalı olmasaydı inanırdım adam narlıderede göt kadar yere benzin istasyonu açıyor ve gçb ruhsatına aykırı bir şekilde binalar yakınlığıylada lpg ruhsatı ve çalışma ruhsatı alabiliyor bunun adı şerefsizliktir

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.