Narlıdere yaz çiçekleriyle süsleniyor

Narlıdere yaz çiçekleriyle süsleniyor
  • 25 Nisan 2019 12:20

Narlıdere Belediyesi, Bayındırlı üreticilerden alınan 100 bin adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturmaya başladı. Kadife, ateş çiçeği, pervane, bodur taslan ve alev çalısı gibi rengarenk çiçekler, yaz ayları boyunca Narlıdere’nin park ve sokaklarına güzellik katacak.

ÜRETİCİYE DESTEK, KENTE RENK 
Yılın her döneminde kenti bitkilerle güzelleştirirken üreticilere de destek olan Narlıdere Belediyesi, bu yaz için Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden 100 bin adet çiçek alımı yaptı. Bayındırlı üretici kadınlar, bu hafta itibariyle çiçekleri toprakla buluşturmaya başladı.Narlıdere yaz çiçekleriyle süsleniyor

PARKLARDA RENK CÜMBÜŞÜ
Kadife, ateş çiçeği, pervane, bodur taslan ve alev çalısı çiçekleriyle sokaklara canlılık getiren renk cümbüşü, Narlıderelilerin de beğenisini kazandı. İlçe genelindeki 20 park, pazaryeri çevresi ve muhtelif alanlarda devam eden çiçeklendirme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞECEK
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kooperatiflerden satın aldığımız çiçeklerle hem kentimizi süslüyor hem de üreticilere destek oluyoruz. Bu yaz da Bayındır’ın çiçekleriyle, mevsimin renkleri ve canlılığı parklarımıza yansıyacak. Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmenin insanlara mutluluk getirdiği inancıyla, Narlıderemizi çiçek bahçesine dönüştüreceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mustafa Turan, Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.