Metro yolcularına hediye kitap

Metro yolcularına hediye kitap
  • 3 Mart 2018 11:12

daha başlattı. Metro A.Ş. ve Egeli Gezginler Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen projede Dost Kartlı öğrencilerin oluşturduğu Okur Gezer Takımı metroya binen vatandaşlara sürpriz yaptı. Ellerinde kitaplarla metroya binen gençler bağış yoluyla gelen 600 kitabı yolculara hediye etti. Boş koltuklara da kitap bırakan gençler okumanın önemini de anlattı.

Bornovalıları okumaya teşvik etmek için gerçekleştirilen proje vatandaşlar tarafından da beğenildi. Vatandaşlar kitapları alarak yolculuk sırasında okumaya başladı.

Üniversiteleri ve seçkin eğitim kurumları ile bir eğitim kenti olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hemşehrilerimizi okumaya teşvik etmek için böyle bir proje başlattık. Hediye kitap dağıtımlarımız belirli zamanlarda devam edecek. Bunun dışında da daha başka projelerle vatandaşlarımızın yanında yer alacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. sensor dedi ki:

    Sağlık sorunlarimdan dolayı özel öğrenci statüsündn yararlanmak istiyorum bunun için neler yapmalıyım hangi yolları izlemeliyim bide geçiş yapacağımız üniversiteyi biz mı belirlicez yardımcı olursanız sevirim

  2. fnmc dedi ki:

    Elinize sağlık hocam teşekkürler

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.