MENEMEN’İN YILDIZLARINA BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALTIN HEDİYE

MENEMEN’İN YILDIZLARINA BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALTIN HEDİYE
  • 9 Mart 2016 15:02

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Kategorisinde, Halk Oyunları Geleneksel Dalında İzmir Şampiyonu olan Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği zeybeklerine, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin altın hediye etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Gaziemir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Kategorisi Halk Oyunları Geleneksel Dalında yapılan yarışmada, 87,20 puanla Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği zeybekleri İzmir Şampiyonu oldu.

MENEMEN’İN YILDIZLARINA BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALTIN HEDİYE

İzmir Şampiyonu zeybekleri eğitmenleriyle birlikte makamında ağırlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen’i başarıyla temsil eden gençleri tebrik ederek çeyrek altın hediye etti. 26-27 Mart 2016 tarihlerinde Kuşadası’nda yapılacak olan Bölge Finalinde İzmir’i temsil etmeye hak kazanan Menemenli zeybeklerden bu yarışmada da birincilik beklediklerini ifade eden Başkan Şahin; “Kuşadası’nda yapılacak Bölge Şampiyonasında sizlerden en az 90 puan bekliyoruz. İzmir Şampiyonluğunuzdan dolayı sizleri ve eğitmenlerinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

MENEMEN’İN YILDIZLARINA BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALTIN HEDİYE

Menemen’e Türkiye Şampiyonluğu hediye edeceğiz..!

Bölge Şampiyonası’nda başarılı olarak Türkiye finallerine çıkmayı hedeflediklerini ve 2016 yılında Menemen’e Türkiye Şampiyonluğu hediye etmek istediklerini söyleyen Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Egeli; Belediye Başkanı Tahir Şahin’in maddi ve manevi desteklerinin başarılarına büyük katkısı bulunacağını ifade ederek; “Belediye Başkanımızın bu çocuklarımıza hediyeleri maddi anlam taşısa da, asıl önemli olan bizleri makamında ağırlayıp her daim yanımızda olduğunu hissettirmesidir. Tüm Dernek üyelerimiz, eğitmenlerimiz, çocuklarımız ve aileleri adına, belki de hepsinden önemlisi kültürel değerlerimizin yaşatılmasına sağladığı desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlere sunulan bu desteği boşa çıkarmamak adına büyük bir özveriyle çalışacak, Belediye Başkanımıza, dolayısıyla Menemen’e bu yıl Türkiye Şampiyonluğu’nu hediye edeceğiz’” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.