Menemen’de tarım arazilerinin içler acısı hali

Menemen’de tarım arazilerinin içler acısı hali
  • 15 Haziran 2019 14:26

Tarım arazileri ve dere moloz ve atıklarla dolu…

İzmir’in Menemen ilçesinde kaydedilen bu görüntüler çevre kirliliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Seyrek Mahallesi’nde bulunan tarım arazilerini besleyen derenin içler acısı hali böyle görüntülendi.

Derenin içinin ve tarım arazilerinin moloz, atık ve atıl eşyalarla dolu olduğunu gösteren görüntüler bakımsızlığı ve ihmali gözler önüne serdi.

İzmir’in sebze meyve ihtiyacının bir kısmını karşılayan bölgede böylesine görüntülerin İzmir’e ve Menemen’e yakışmadığını belirten çiftçi ise belediyeden dert yandı. Menemen Belediyesi ekiplerini ve Başkan Serdar Aksoy’u göreve davet eden çiftçiler, çevredeki moloz ve atıkların temizlenmesini talep ettiler.

Haber: Arif Çayan

Menemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı haliMenemen'de tarım arazilerinin içler acısı hali

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.