Maksat yeşillik olsun

Maksat yeşillik olsun
  • 20 Ekim 2016 14:59

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi rekreasyon alanındaki tutkallı boyama tepkilerine bir yenisi de MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin’den geldi.

Günlerdir gündemden düşmeyen konulardan biri olan vadinin boyanması ile ilgili olarak Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur uygulanın boyama olmadığını, hydroseeding çalışması olduğunu savunmuştu.

Konuya ilişkin bilgi sahibi olduğunu söyleyen ve cümlelerine kardeşinin de peyzaj mimarı olduğunu ekleyen MHP ilçe Başkanı Keskin uygulamanın Hydroseeding olmadığını boyama olduğunu, ancak konu medyada yer bulduktan sonra bu uygulamanın hayata geçirildiğini kaydetti.


Başkan Keskinin açıklaması şöyle; Bu alanda yapılan çalışma alalama bulalama şeklidir. Bu çalışmanın biran önce bitirilmesi gerektiğini belirttik ancak bir sonuç alamadık. Bizim söylediklerimiz medyada yer aldıktan sonra dikkatte alındı. Öyle bir çalışma yaptılar ki moloz yığınlarının üzerinde bile bir anda yeşil görüntü oluştu. Böyle boyama işlemi yaptıklarını biz de bilmiyorduk, sizin haberinizden sonra bir tane ziraat mühendisi arkadaşımızı, bir tanede çim işi yapan arkadaşımızı getirdik. Ve Burada yapılan işlen Hydroseeding olmadığını ve kimyasal boyayla boyandığını gördük. Zaten Hydroseeding bile olsa moloz yığınlarının ve betonların üzerinde işlemin başarılı olması imkansız. Zaten alandaki renk farklılıklarına da bakarsak işlemin bu olmadığını anlarız. Hydroseeding olsa her yer tek renk olur. Bir hafta on güne yağmur yağdığında kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkar. Yağmur yağdığında bu kayaların üzerindeki tüm boyalar akacak, yazık bunlar hepimizin parası.

Maksat yeşillik olsun

Maksat yeşillik olsun Maksat yeşillik olsun Maksat yeşillik olsun

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.