Kurtuluş Şenliği’nde MFÖ Sahne Alacak

Kurtuluş Şenliği’nde MFÖ Sahne Alacak
  • 5 Eylül 2018 09:52

Türk Pop-Rock Müziğinin efsane grubu Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), 11 Eylül’de şarkılarını Seferihisarlılar için söyleyecek.

Seferihisar Belediyesi, ilçenin kurtuluşunun 96.yılını her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlayacak. Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda gerçekleşecek konserde MFÖ sahne alacak. MFÖ herkesin ezbere bildiği unutulmaz şarkılarını Seferihisarlılarla birlikte söyleyecek.

11 Eylül 2018 Salı günü İzzet Gül Stadyumu’nda başlayacak kurtuluş şenliğinde MFÖ’den önce DJ Ersin muhteşem şovuyla sahne alacak.

Kurtuluş Şenlikleri’yle ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Her yıl 11 Eylül’deö kurtuluş coşkusunu halkımızla beraber doyasıya yaşamak için çok değerli sanatçılarımızın konserlerini gerçekleştiriyoruz. Bu yılda onlarca yıldır şarkılarını dilimize dolaşmış çok değerli müzisyenler Mazhar Fuat Özkan’la bu coşkuyu yaşayacağız. Şimdiden çok heyecanlıyım, muhteşem bir akşam olacak. Tüm halkımızı 11 Eylül’de İzzet Gül Stadyumu’na davet ediyorum” dedi.

Kurtuluş şenliği programında tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Maratonİzmir” için geri sayım başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.