Kültür Merkezi ve Cemevi’nde sona gelindi

Kültür Merkezi ve Cemevi’nde sona gelindi
  • 6 Temmuz 2018 10:58

Birçok alanda başarılı projelere imza atarak adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, kültür merkezi projelerinde yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Nafiz Gürman Mahallesi’nde inşa edilen ve bölgenin önemli ihtiyacını karşılayacak Aşık Mahzuni Şerif Kültür Merkezi ve Cemevi, son rötuşların ve çevre düzenlemesinin ardından hizmete açılacak.

 

Bayraklı Belediyesi ilçedeki kültür merkezleri sayısını artırıyor. Nafiz Gürman Mahallesi’nde inşa edilen ve Aşık Mahzuni Şerif ismi verilen Kültür Merkezi ve Cemevi projesi büyük ölçüde tamamlandı. Bin 18 metrekare alanda 4 katlı olarak tasarlanan cem evi ve kültür merkezinde Cem salonu, yemekhane, cenaze işlemlerinin yürütülmesi için morg da yer alıyor. Son katı cem salonu olarak yüksek tavanlı tasarlanan merkez ayrıca çeşitli kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

 

‘DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

Kültür merkezi ve cem evi projesinin büyük bölümünün tamamlandığını ve kısa süre sonra hizmete açılacağını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her inanca saygı gösteriyoruz. Toplumun hangi kesiminin neye ihtiyacı varsa projelerimizi o doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Bu projelerden biri olan Aşık Mahzuni Şerif Kültür Merkezi ve Cemevi’ni de çevre düzenlemesi ve bina içerisinde kalan son rötuşların ardından hizmete açacağız. Yeni merkezin bahçesine de ünlü halk ozanımız Mahzuni Şerif’in heykelini dikeceğiz. İbadet mekanlarının temizliğinden, bakımına kadar her şeyi belediye olarak üstlenmiş durumdayız. Desteğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Yeni merkezimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.