Küçük Menderes’e dev şantiye

Küçük Menderes’e dev şantiye
  • 17 Ekim 2016 10:33

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kuzey bölgesine hitap edecek Bergama şantiyesinden sonra güney bölgesi için de Bayındır şantiyesini hizmete aldı. Saatte 240 ton asfalt üretim kapasitesine sahip Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, zamana karşı yarış başlattıklarını belirterek, “Kuzeyde, güneyde ve merkezde tüm sorunlara en hızlı şekilde müdahale edeceğiz” dedi.

Sınırlarının 30 ilçeye yayılmasıyla çok geniş bir alana hizmet vermek durumunda kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama’daki Bakırçay Şantiyesi’nin ardından, Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni de devreye aldı. Bayındır Zeytinova’da konuşlanan 36 bin m² büyüklüğündeki şantiye, tıpkı Bergama’da olduğu gibi İZBETON ve Fen İşleri tarafından kullanılıyor. Kısa süre içinde saatte 240 ton kapasiteye sahip asfalt plenti de üretime başlayacak. Yine İZBETON tarafından tesiste günlük 1.000 m² parke ve bordür üretilecek. Şantiye Bayındır, Ödemiş, Tire, Beydağ, Kiraz, Selçuk ve Torbalı’nın bazı bölgelerine hizmet verecek.

Küçük Menderes’e dev şantiye

Tempo artacak

En uzak noktalardaki sorunlara bile hızlı bir şekilde müdahale etme ve hizmet kalitesini geliştirme imkanı sunan yeni şantiyelerle iş temposunun artırılmasını hedeflediklerini dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, Bayındır’daki tesisi inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kocaoğlu, son düzenlemeyle Büyükşehir’e bağlanan 9 ilçe başta olmak üzere, tüm hizmet alanında yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini belirterek, “Bergama şantiyemizde saatte 160 ton, Küçük Menderes şantiyemizde 240 ton, merkez şantiyemizde ise 360 ton asfalt üretme kapasitesine ulaştık. Kuzeyde, güneyde ve merkezde tüm sorunlara en hızlı şekilde müdahale edeceğiz” dedi.

Kuzey şantiyesi Bergama’da

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kuzey aksında kalan ilçelere daha hızlı ve daha  kaliteli hizmet verilmesini sağlamak amacıyla Bergama’da da bir şantiye daha kurmuştu. 18 bin m² alana yayılan bu tesis Kınık, Dikili, Aliağa ve Foça gibi çevre ilçelere de hizmet veriyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.