“Kimse İzmir’e Etik Dersi Vermeye Kalkmasın”

“Kimse İzmir’e Etik Dersi Vermeye Kalkmasın”
  • 4 Şubat 2016 10:51

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ CHP Kongre takviminin sonuna doğru geldi. CHP, 35. Olağan Kurultayın ardından Gençlik Kolları Genel Başkan yarışı ve Kadın Kolları Genel Başkanlığı yarışının da sona ermesiyle tazelenmiş olarak çalışmalarına devam edecek.

Önümüzdeki hafta sonu (7 Şubat)  gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Genel Başkanlığı seçimleri için birçok aday kulislerde konuşulurken, Gençlik Kolları İzmir örgütü de destek vereceği adayı belirledi. İzmir örgütü, Emre Yılmaz’ı destekleyecek.

SARIKÜSE VE YILMAZ FOTOĞRAFINA TEPKİ

Bu desteklerden biri de CHP İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse’den geldi. Sosyal paylaşım sitesinden Emre Yılmaz ile fotoğrafını paylaşan Başkan Sarıküse, partililer tarafından eleştirel yorumlar aldı. İl Başkanı olarak böyle bir paylaşımı desteklemediğini belirten Balıkesir Gençlik Kolları Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Berkan Aytek, “Bir İl başkanın böyle bir paylaşım yapmasını etik bulmuyorum” yorumunu yaptı.

Başkan Sarıküse de kendisine, “Örgütüyle oturmuş, Delegelerinin fikrini almış, ağırlıklı sonuca göre davranan, herkese mavi boncuk dağıtarak diğer aday arkadaşlarımızı da kırmadan ve küçük sayısal hesaplara düşmeden yapılan siyasetin etik olduğunu biliyoruz! Bildiğimiz, inandığımız yoldan da asla dönmeyiz!” cevabını verdi.

"Kimse İzmir'e Etik Dersi Vermeye Kalkmasın"

“ETİK KONUSUNDA KİMSE İZMİR’E DERS VERME HAKKINA SAHİP DEĞİL”

Öte yandan konuyla ilgili Gazete Ege‘ye de açıklama yapan Başkan Sarıküse, “Siyaset bence etik yapılmalı. Tabi ki burada aday arkadaşlarımız var. Ben o yorumumda da belirttim, hepsine saygı duyuyorum  ve hepsiyle de konuşuyoruz bu konuda. Fakat burada arkadaşlarımızı da yanıltacak değiliz. Siyaset bir tercih meselesidir.  Arkadaşlarımızla toplanıp yaptığımız toplantıda, bu dönem için Emre Yılmaz ismi ağırlık kazandı. Ve bu doğrultuda örgütümüzün talebini, isteğini dile getirdik. Etik değer konusunda kimse İzmir’e ders verme haddine sahip değildir. Ben son gece ‘oraya kayayım, buraya kayayım’ diyerek siyaset yapan biri değilim. Benim fikrim bir yerlere gelmeli” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.