Kılıçdaroğlu ile seçimden sonra ilk kez…

Kılıçdaroğlu ile seçimden sonra ilk kez…
  • 16 Nisan 2019 16:17

31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı yakalayarak, 24 ilçede CHP, 1 ilçede İYİ Parti bayrağını dalgalandıran Millet İttifakı, seçim sonrası ilk Ankara ziyaretini firesiz gerçekleştirdi.

Tüm ilçelerin belediye başkan ve eşlerinin, Anıtkabir programına davet edildiği Başkent ziyaretine, Cumhur İttifakı başkanları katılmadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile 25 ilçenin belediye başkanının yanı sıra CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar sabah saatlerinde Ankara’ya ulaştı.

Millet İttifakı çatısı altında seçilen İzmirli başkanlar saat 14.30’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarını TBMM’deki CHP Grup Yönetim Toplantı Salonu’nda kabul etti.

Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ile toplantısının ardından gazetecilere açıklama yaptı. Kılçdaroğlu, “Demokrasinin güzelliği de bu. Ankara’ya geldiler, Ankara’da belli yerleri ziyaret edecekler, Anıtkabir’e gidecekler, daha sonra da İzmir’e dönecekler. Görevlerinin başındalar, hepsinin morali çok iyi, moralleri yüksek. Hizmet etme aşkıyla dolular. Güzel şeyler yapacaklar, göreceksiniz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.