Kılıçdaroğlu Buca’da gençlerle kucaklaşacak

Kılıçdaroğlu Buca’da gençlerle kucaklaşacak
  • 8 Aralık 2016 12:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonunda gerçekleşecek İzmir ziyaretinde Buca Belediyesi’nin 5 yıldızlı Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşuyor. Buca Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen, gençlerin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayan ve benzeri bulunmayan Tarık Akan Gençlik Merkezi’ni gezecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, merkezin amfi tiyatrosunda gençlerle biraraya gelecek. Buluşma 10 Aralık Cumartesi günü Saat 15:30’da gerçekleşecek.

Bucalı gençler, Buca Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Tınaztepe Mevkii’nde 2 bin 809 metrekarelik alanda 5 katlı olarak inşa edilen Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde 10 Aralık Cumartesi günü saat 15:30’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak.

Kasım ayı başında faaliyetine başlayan ve bir ay gibi kısa bir sürede 950 üyeye ulaşan Tarık Akan Gençlik Merkezi’ni ziyaret edecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra da merkezin amfi tiyatrosunda gençlerle biraraya gelecek.

BU MERKEZDE YOK YOK

Sanatının yanında Atatürkçülüğü ve sosyal olaylarda gösterdiği ilkeli tavırla gönüllerde taht kuran Tarık Akan’ın adının verildiği Merkez, 60 bin üniversite öğrencisinin öğrenim gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Yerleşkesi’nin karşısında 2 bin 809 metrekare alanda konumlanıyor. 5 katlı merkezde günde 120kişiye hizmet verme kapasiteye sahip çamaşırhaneler, 3 cep sineması, 80’ne yakın teknik programıyla mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin de yararlanabileceği bilgisayar ve toplantı odaları, fitness salonu, bowling salonu, play station, langırt ve bilardo masasının bulunduğu oyun odası, kütüphane, resim, müzik ve seramik odası, sergi alanı ve kafeteryanın yanı sıra dinlenme alanı yer alıyor.

Kılıçdaroğlu Buca'da gençlerle kucaklaşacak

SAKIZ PARASINA SİNEMA

Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin 3. kat ise cep sinemalarının katı olarak belirlendi. Salonlardan ikisi sadece cep sineması olarak, biri de hem sinema hem de tiyatro salonu olarak düzenlendi. Gençlik Merkezi’nde bulunan 3 adet cep sineması Buca’nın tek sinema salonları olması özelliğini taşırken, ücreti de 2 lira olarak belirlendi.

Sinemalardan tüm Bucalılar yararlanırken, Merkezin diğer hizmetleri sadece üniversite öğrencilerinin kullanımına açık olacak. 18-29 yaş arası üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencileri merkezin hizmetlerinden üye olarak, ücretsiz yararlanacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek

ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
Merkezin teras katında da bulunan 146 adet güneş paneli ile de merkezin enerji ihtiyacı karşılanacak. Bu panellerden saatte ortalama 37 kilovat elektrik enerjisi üretilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.