Kaybedilen gelecek, 24 Haziran seçimleri

  • 17 Haziran 2018 12:47

Siyasal İslamdan ve onun devlet yönetiminden vaz geçildiğini bir çok defa yazılarımda yazmıştım.Dünyada ve ülkemizde olan tercih değişikliği gözle görünür olmaktadır. 

Fakat memlekette henüz buna hazır olmayanlar olmakla beraber yeni İngiliz muhipliği ya da eski İngiliz taraftarları henüz direnme aşamasında. 

Eğer bu seçimleri Muharrem İnce kazanırsa ki bence imkansız olmakla beraber Siyasal İslam ile asla mücadele edilemez.Çünkü İnce ve temsil ettiği ekol en azından 28 Şubat lekesini üzerinden silmeden herhangi bir dini oluşuma dokunursa kıyamet kopar. 

Meral Akşener hanımın anlattıklarına bakacak olursak Abdullah Gül dayatmasının altında da bu yatar. 

Meral Akşener tercih dışı bırakılan Siyasal İslam ve onun uzantısı olan kurumlarla mücadelede mevcut Cumhurbaşkanı ve ekibinden daha başarılı olacağı gibi birde daha az yıpranan isim olur. 

Aslında Fetö öncelikli yaşanan mücadele mevcut hükümetin bir takım dayanaklarına direnemediğinden başarılı olamıyor.O nedenle ağa babalarına ulaşılamadığından taban bu konuda cezalandırılıyor. 

Ekonomi mahreçli yönetilen sıkıştırmalar temelde mevcut yapıyı gitmeye zorluyor lakin Gül dayatmalı yeni angajmanlar buna direniyor.”Bir nehirde balılar kavga ediyorsa oradan mutlaka uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir” özdeyişinde olduğu gibi son haftalarda İngilizlerle olan muhabbette dediklerimizi destekliyor. 

Şimdi Akşener neden anketlerde ivme kaybediyor ve sürekli bu düşüş  topluma pompalanıyor daha iyi anlaşılmakta. 

İslamcıların tamamen dünyevileştiği ve İslama göre bir şirk olan devleti kutsamaları onların zaten arzu edilen noktaya getirildiklerinin en büyük delilidir.Yeterince ehlileştirilmiş olan İslamcıların sistemin dışına çıkarılmadan muhafaza edilmesi için yapılan gayretler artık faş edilmiştir. 

Şimdi sıra Kürtlerde olmakla beraber bu işi içeriden bozacak oluşum ya görmezden geliniyor ya da itibarsızlaştırılarak seçim sonrası başka durumlara hazırlanıyor. 

Bence Akşener ve üstlendiği misyon tam başarısızlığa uğratılmadan seçim sonrası istenen bu düzene payanda olması için zorlanacak lakin Abdullah Gül öncelikli dayatmayı reddettiğine göre buna da direnir. 

Net olarak tespit gerekirse olacak seçimler tüm muhataplarınca kaybedilmiş olacak ve Türkiye yönetilemeyeceği için yeni bir seçim şimdiden ufukta görünüyor. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
YAZARIN SON YAZILARI
ENKAZIN ALTINDA KALMAK - 10 Şubat 2023 13:43
SİYASETTE DEVRİM - 27 Ekim 2022 11:32
KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR - 23 Eylül 2022 10:25
İZMİR DE YENİ SİYASET - 6 Eylül 2022 13:14
KAYBEDEN İSLAM - 19 Ağustos 2022 12:48
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.