Karşıyaka’ya Danıştay müjdesi: Yeni stadın önünü açan karar!

Karşıyaka’ya Danıştay müjdesi: Yeni stadın önünü açan karar!
  • 2 Aralık 2016 18:14

Karşıyaka Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, sosyal medya hesabında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava üzerine Ankara 18’inci İdare Mahkemesi’nin Yalı’daki stat ihalesini iptal kararı hakkında Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiğini öne sürdü.
İhalesi mahkeme tarafından iptal edildiği için TOKİ’nin yaptırdığı inşaatı yarıda kalan 15 bin kişilik stat konusunda Danıştay’ın kararını içeren resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabında haberi müjde olarak paylaşan Başkan Mutlu Altuğ, yeni stadın görseliyle birlikte aktardığı mesajı şöyle: KSK camiasına hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki sezon Allah kısmet ederse kendi stadımızdayız…
NE OLMUŞTU?
TOKİ tarafından 28 Ocak 2014’te gerçekleşen ihaleyi 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat, geçen yıl Yalı’daki eski stadın tribünlerini, tenis kortlarını, kulüp binasını ve ek üniteleri yıkıp altyapı çalışmalarını tamamlamıştı. Bu süreçte Karşıyaka Belediyesi de stat arazisindeki 2770 metrekarelik payını bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmişti. Ancak geçen yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava üzerine mahkeme stat ihalesini iptal etmiş, dava TOKİ, bakanlık, kulüpler ve inşaat firmaları tarafından Danıştay’a taşınmıştı.

YÖNETİCİLER MENEMEN MAÇIN BİLETLE GİRECEKLER
Karşıyaka Taraftarlar Derneği tarafından, kulübe destek olmak için 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü’nden 1 gün önce oynanacak Menemen Belediyespor maçına özel hazırlanan “Hatıra bileti” kampanyasına Başkan Mutlu Altuğ, teknik direktör Soner Tolungüç ve futbolcular da destek verdi.

Başkan Altuğ, Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı’dan 100 TL’den satılan biletlerden 10 adet alarak futbolculara dağıttı. Etkinliğe yönetimden Oktay Yeşil, Aygün Cicibaş ve Serhat Bayülken’in yanı sıra Sportif Direktör Atilla Güneş, Yardımcı Antrenör İhsan Okay ve futbolcular Battal, Ali Say, Metin, Arif, Fatih ve Erhan ile taraftarlar katıldı. Başkan Mutlu Altuğ, “Yönetim kurulu olarak Menemen Belediyespor maçına kendi biletlerimizle girmeye karar verdik. Tüm camiayı bizim gibi duyarlı davranmaya davet ediyorum. Bu kampanya birlik beraberliğimizi gösterme açısından önemli bir fırsat” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.