Kariyer Panayırı büyük ses getirdi

Kariyer Panayırı büyük ses getirdi
  • 6 Nisan 2017 12:50

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından 28-29-30 Mart’ta Taş Bina önünde düzenlenen Kariyer Panayırı’nda, çeşitli şirket sunumlarıyla birlikte katılımcı firmaların kurdukları stantlarda sayısız iş-staj imkanı yakalama fırsatı sunularak ünlü isimlerle gerçekleştirilen söyleşiler ve sponsor ürünler eğlenceyi zirvede yaşattı. 1200 metrekarelik alan kaplayan Arçelik’in Platin Katılımcı, Türk Havayolları’nın ise Altın Katılımcı olarak yer aldığı Kariyer Panayırı, yoğun ilgiyle üç gün boyunca öğrencilerle buluştu. 

 

Damla Colbay Söyleşisi 

İçerde dizisinde “Eylem” karakterini canlandıran Damla Colbay, ilk gününde Kariyer Panayırı konuğuydu. Colbay, ilk olarak son zamanların en çok tutulan İçerde dizisinden bahsetti. Bu projede, bu kadroyla çalışmaktan gurur duyduğunu belirtti. Oyuncu olmaya nasıl karar verdiğini anlattıktan sonra sorulara cevap vermeye başladı. Hayata karşı bakış açısının hep olumlu olduğunu söyleyen Colbay, imkansız diye bir şey olmadığına inandığını belirtti. Son olarak her şeyden mutlu olmayı ve anı yaşamayı çok önemsediğini belirterek sözlerini sonlandırdı. 

 

Serdar Gökalp Söyleşisi 

Kariyer Panayırı’nın ikinci gününde ilk söyleşi Serdar Gökalp’leydi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen keyifli sohbette Gökalp, ilk yayınını anlattı. Herkesin aksine televizyondan başlayıp sonradan radyoya geçişinden bahsetti. “Radyo benim işim.’’ diyerek kendisi için radyonun önemini belirtti. “Hiç konuşacak bir şey bulamadığınız oldu mu?’’ sorusuna “Hiç olmadı. Ben mizah yapıyorum. Çok takıldığım olmuyor açıkçası. Genelde beni arayanlar, benden daha komik oluyor.’’ şeklinde yanıt verdi. Son olarak ünlü telefon şakalarını anlatarak söyleşiyi bitirdi. 

 

Alina Boz Söyleşisi 

Kariyer Panayırı’nın ikinci gününün ikinci söyleşisinde Paramparça dizisiyle tanınan Alina Boz’la keyifli bir sohbet geride bırakıldı. Hayatından kısaca bahseden Alina Boz, okurken oyunculuk yapmanın zorluklarını anlattı. İlk setinde oyunculuktan çok nerede nasıl davranması gerektiğini ve yaşça diğer oyunculardan küçük olmanın sette ne gibi sorumluluklar getirdiğini paylaştı. Paramparça’nın setini anlattı ve canlandırmış olduğu “Hazal” karakterinin ne kadar zor olduğuna değindi. Oyunculuğun onu ve hayatını değiştirmediğini, her zaman sorumluluklarının farkında olduğunu belirtti. Son olarak ünlü olmanın en güzel yanının karşındaki insana kendinden bir şeyler katmak olduğunu ekleyerek alkışlar eşliğinde sohbeti bitirdi. 

 

Burcu Biricik Söyleşisi 

Hayat Şarkısı dizisinin “Hülya” rolünü canlandıran güzel oyuncu Burcu Biricik, Kariyer Panayırı’nın üçüncü gününde ağırlandı. Burcu Biricik, bütün heyecanıyla ve enerjisiyle katıldığı söyleşinin ilk üniversite söyleşisi olduğunu ve bunun için öğrencilere olan minnettarlığını dile getirerek konuşmasına başladı. Öncelikle kariyerinden, oyunculuk için ilk deneyimlerinden ve çabalarından, sette geçen güzel anılarından bahsetti ve ardından öğrencilerin sorularını samimiyetle cevapladı. “Sizi işinizde en çok ne mutlu eder?” sorusuna ise “Her iş, benim için bir öncekinin tesadüf olmadığını kanıtlasın.” diyerek cevapladı. Son olarak “Kalbinizin sesini dinleyin. Hisleriniz, sizi doğru yere götürecektir. Gözlerinizden çıkan ışıltılarla parlamaya devam edin ve kimseye muhtaç olmayın.” diyerek öğrencilere tavsiyede bulundu. 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.