Karabağlar Belediyesi çareyi bu kapıda buldu

Karabağlar Belediyesi çareyi bu kapıda buldu
  • 11 Nisan 2018 12:24
Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz ve Karabağlar’ın prestij projesi olarak nitelenen Uzundere Rekreasyon Alanı’nın içler acısı fotoğrafların bulunduğu haber ses getirmeye devam ediyor. Karabağlar Belediyesi bölge ile ilgili ilk tasarrufta bulundu. Restoran olarak kullanılması planlanan alanın kırılan cam bölmesinden içeri girilmemesi için “demir kapı”lı önlem aldı.
2 yıl önce yapılan şatafatlı açılışın ardından kaderine terk edilen ve adeta korku filmi sahnelerini andıran yerleşkede yer alan restaurant alanları ve Nasrettin Hoca Heykeli şeklinde yapılan müzenin kapıları ve camları kırık bir haldeydi. Duvarları da sevgililerin ilan-ı aşk mesajları için pano görevi görüyordu. Tesislerin kırılan kapı pencerelerinden giren yağmurlar nedeniyle duvarlarda çürüme ve küflenme görülürken yerlerde bakımsızlıktan yaban otları dikkat çekiyordu. Karabağlar Belediyesi buraya ilk neşteri vurarak(!)çareyi kırılan bir cam yerine demir kapı taktırmada buldu.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi 500 bin fide dağıtıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.