Kalplerdeki sıcaklık hiç eksilmesin

Kalplerdeki sıcaklık hiç eksilmesin
  • 7 Aralık 2016 08:35

Konak Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Konak Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğlence dolu program sayesinde özel çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Etkinliğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Okul Müdürü Cengiz Teğiş ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Pekdaş, okulda eğitim gören zihinsel engelli öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Şubadap Müzik Grubu’nun neşeli şarkılarıyla renk kattığı programda çalan müzikler ve söylenen şarkılar eşliğinde dans eden öğrencilerin keyfine diyecek yoktu. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı oldukça duygulanan Başkan Pekdaş, çocuklarla tek tek ilgilendi.

Kalplerdeki sıcaklık hiç eksilmesin

YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN

Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen yaşam sevinçlerini biran olsun kaybetmeyen, yüzlerindeki gülümseme eksilmeyen engelli çocuklar için düzenlenen etkinlikte günün anısına armağanlar da verildi. Bu yıl sert geçen kışı da dikkate alan Konak Belediyesi, ‘yüreklerindeki sıcaklık hiç eksilmesin’ diyerek çocuklara mont armağan etti. Yaklaşan yeni yıl öncesi çocukları sevindirmek istediklerini belirten Başkan Pekdaş, “Sizlere yeni yıl hediyesi vermek istedik. Hep böyle yüzünüz gülsün, mutlu olun. Sizin mutluluğunuz bizim için çok önemli” dedi. Konak Belediyesi’nce armağan edilen montları alan engelli çocuklar sevinçlerini Başkan Pekdaş’a sarılarak gösterdi. Engelli çocukların büyük bir sevinçle aldıkları montları giymelerine yardımcı olan Başkan Pekdaş’a etkinlik sonunda çocuklar tarafından çiçek takdim edildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  121 ve 508 numaralı ESHOT hatları yeniden açılıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.