İzmir’in genç tasarımcıları iddialı geliyor

İzmir’in genç tasarımcıları iddialı geliyor
  • 22 Ekim 2017 08:25

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen “İyi Tasarım İzmir” etkinliğindeki Tasarım Sanat Mezuniyet Projeleri Sergisi (üTAS), İzmir’deki 5 üniversitenin yetenekli öğrencilerini buluşturdu.

İzmir’i “tasarım kenti” yapmak hedefiyle önemli projelere imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu alanda bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. İzmir Akdeniz Akademisi öncülüğünde “Alan Açmak” sloganıyla hazırlanan “İyi Tasarım İzmir /Good Design İzmir” çerçevesinde açılan Tasarım Sanat Mezuniyet Projeleri Sergisi (üTAS) ziyaretçilerini bekliyor. İzmir Kültürpark 1B holünde yaklaşık 1750 metrekare alanda yer alan sergi, 20 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve kitap tasarımından heykel sanatına, entalasyondan etkileşimli video tasarımına, resimden stop motion animasyona uzanan çeşitlilikte öğrenci projelerine alan açan sergi, güzel sanatlar ve tasarımlar fakülteleri ile mimarlık ve iletişim fakültelerinin yer aldığı 5 üniversitenin (Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi) 168 projesinden oluşuyor.

Sergiye katılan öğrenciler, aynı mekandaki Alan Açmak, Resimli Hafıza , İzmir Fuarı ve Görsel Kültür, Endüstriyel Tasarımların Korunması ve Küresel Markaların Yaratılması ile Kent Tasarım Atölyeleri söyleşilerini de takip etti. Programa ilişkin detaylı bilgininwww.izmeda.org adresinden sağlanabileceği bildirildi..

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.