İzmir’den Türkiye’ye “MUTLULUK” Formülü bu ZİRVEDE

  • 5 Ekim 2015 15:56

İzmir’den Türkiye’ye “MUTLULUK” Formülü bu ZİRVEDE

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Ege Şubesi, İzmir’de 4 yıldan beri ilklere imza atıyor.

PERYÖN Ege Şubesi, birbirinden farklı sektörlerde İnsan Kaynakları yöneticilerini, üst düzey yöneticilerin, gönüllülerin, öğrencilerin ve akademisyenlerin yer aldığı. İzmir’den Denizli’ye, Balıkesir’den Aydın’a Uşak’tan, Manisa’ya kadar uzanan Ege Bölgesi’ nin en önemli SİNERJİ gruplarından biri.PERYÖN Ege özellikle bundan dört yıl önce 9. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi ” X,Y, Z kuşakları “ile ismini duyurmaya başladı.

Kuruluşunun 20. Yılında PERYÖN Ege, Ege İnsan Yönetimi Zirvesini bu yıl 12. Kez İzmir’de düzenlemenin haklı gururunu yaşıyor.

Zirve’nin temasını geçen yıl düzenlenen 11. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nde belirlediler.

İş yerinde, Ailede ve Hayatta “MUTLULUK”

Hayatımızın önemli bir kısmı “İŞ”te geçiyor. “İŞ” hayatından mutlu olmak yada olabilmek YAŞAMAMIZI değiştiriyor.

Mutsuz çalışanların olduğu iş yerinde verim ve performans düşüyor. Huzursuz bir işyerinde çalışan yada yönetici evinde de mutlu olamıyor.

Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günler, hepimizin mutlu olmaya ve insanları mutlu etmeye çokça ihtiyacımızın olduğu günler bu günler.

Zirve, katılanlara mutluluğu öğretecek, onu nasıl yakalamamız gerektiği konusunda ışık tutacak. Zirve karamsarlıklarımızı dağıtıp güzel, umut ve MUTLU dolu günlere ulaşmamıza da yardımcı olabilecek.

MUTLULUĞU aramış bulmuş şirketler ve insanlar, MUTLULUĞU bulmak isteyenlerle buluşacak.

3 Gün sürecek zirvede 13 oturumda 36 konuşmacı yer alacak.

Şirketlerin üst düzey yöneticileri, akademisyenler, psikiyatristler, yönetici koçları, yazarlar, insan kaynakları yöneticileri ve danışmanları olmak üzere birbirinden değerli konuşmacıların farklı bakış açıları ile mutluluk yolculuğu başlatacak.

Gelişimi, değişimi ve dönüşümü yakalamak isteyenler; 3 gün sürecek zirve programında; ‘Mutluluk Atölyeleri’nde eğlenecekler. İş hayatında ve özel hayatta mutluluk, mutluluğun kimyası, iş dünyasında işe ve işyerine bağlılığın kuralları, iş hukukundaki değişiklikler kimleri mutlu ediyor, mutlu eden firmalar, kobilerde mutluluk, şimdi ve gelecekte mutluluk formülleri, çalışırken mutlu olabilmek ana başlıkları altında aradıkları cevapları bulma şansı yakalayacaklar.

Açılış/Kapanış konuşmalarını Ertuğrul Özkök ve Fatih Portakal’ın yapacakları Zirvede,

Soma Yırca Köyü Kadınları ‘Kömürün isi, Sabunun Misi’ başlığı altında felaketten mutluluğa giden bir yolun mümkün olduğunu paylaşacak.

PERYÖN Ege Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçenlere, Zirve’nin duyurusunu yapmak amacıyla klipte rol alan İnsan Kaynakları profesyonellerine, klip sözlerini yazan Cüneyt Akgün’e, Zirve’nin Sponsorları: Sofra Grubundan, -Yenibiriş.Com’a, Adecco’dan Erbakır’a, Kariyer.Net’den Türk Kolejine, Kariyer.Net’den Cevher Grubuna, Folkart’dan İzmir Metro’ya, Özsüt’ten Zorlu Grubu’na vs. 225 gündür Ege için İzmir için Kendinden Önce hizmet etme idealini benimsemiş PERYÖN EGE üye, gönüllü ve öğrencilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.

İyi ki varsınız ve teşekkürler PERYÖN EGE.

Mutlu olabilmek için, Mutlu edebilmek için, Mutluluğu hissedebilmek için, Mutlu çalışanları ve Mutlu yöneticilerin mutlu eden projelerini görebilmek için, Üniversitelerin ve akademisyenlerin mutluluğun bilimsel formülünü keşfedebilmek ve yaklaşımlarını öğrenebilmek için,

15-16-17 Ekim’de İzmir Mimarlar Odası’nda 12. EGE İNSAN YÖNETİMİ “MUTLULUK” Zirvesi’ndeyiz.

 

YAZARIN SON YAZILARI
Zümrüd-ü Anka Kuşu Gibi - 22 Mart 2020 13:39
ARİSTO HAKLI MI? - 20 Şubat 2020 15:05
Yapay Zeka 2020 Kongresi - 23 Aralık 2019 12:16
3. Sektörün Gücü - 17 Eylül 2019 18:58
İZMİR TANITIM VAKFI ve GELECEK - 11 Eylül 2019 14:56
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.