İzmir’de ‘sarı’ kampanya: Dolarını boz, taksiye koş!

İzmir’de ‘sarı’ kampanya: Dolarını boz, taksiye koş!
  • 7 Aralık 2016 08:46

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, “En az 100 dolar bozduran vatandaşlarımızın taksideki seyahat ücretinin 15 lirasını iade ediyoruz” dedi.

Anık, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de dövizlerini bozduran vatandaşlara destek olmak için kampanya başlattıklarını ifade etti.

“Dolarını boz, taksiye koş” adıyla başlattıkları kampanya hakkında bilgi veren Anık, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımıza tam destek veriyoruz. Bu milli direnişe biz de destek olmak istiyoruz. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda biz de elimizi taşın altına koyuyoruz. En az 100 dolar bozduran vatandaşlarımızın taksideki seyahat ücretinin 15 lirasını iade ediyoruz. Yani ulaşım bedeli 30 lira tuttuysa bunun 15 lirasını biz karşılıyoruz. Vatandaşlarımız taksilerimize bindikleri zaman 100 dolarlarını bozdurduklarına ilişkin makbuzu göstermeleri yeterli. Müşterilerimiz nereye giderse gitsin, esnafımızdan ulaşım fişini alıp yanlarında doları bozdurduklarına ait makbuzu Bozyaka’da bulunan oda binamıza getirmeleri durumunda 15 liralarını biz kendi bütçemizden geri vereceğiz.”

Kampanyadan yararlanan 22 yaşındaki Vesile Kurkutan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla 100 dolarını bozdurduğunu, bozdurduğu dövizin makbuzu ve taksiden aldığı fişle İzmir Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasına giderek 15 lirasını geri aldığını kaydetti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.