İzmir’de korkutan deprem

İzmir’de korkutan deprem
  • 25 Aralık 2017 08:29

İzmir ve çevresinde saat 08:13’de meydana gelen deprem korkuttu. Sabah saatlerinde uykuda yakalayan deprem, vatandaşları paniğe sürükledi. Kandilli Rasathanesi son deprem verilerini paylaştı. Deprem İzmir çevresindeki birçok ilden hissedildi. Manisa, Denizli, Balıkesir, Aydın depremi hissetti.

İzmir’de saat 8:13’de meydana gelen deprem 10 saniye civarında sürdü ve halkın korkmasına yol açtı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü depremin bugün saat 08.13’te yerin 16.98 kilometre derinliğinde olduğunu bildirdi.

ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ

Deprem İzmir çevresindeki birçok ilden hissedildi. Manisa, Denizli, Balıkesir, Aydın depremi hissetti…

AYDIN’I SALLADI

Ege Denizi İzmir Körfezinde 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem Aydın’da da hissedildi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi’nden alınan bilgiye göre bugün sabah saat 08.13’te merkez üssü İzmir Körfezi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 11.76 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Aydın ve çevre illerde de hissedilirken, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

İzmir’de korkutan deprem

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.