İzmir’de 3. Türkmen Şöleni

İzmir’de 3. Türkmen Şöleni
  • 11 Aralık 2018 12:23

3. Türkmen Şöleni 15 Aralık Cumartesi Günü  Saat 17.00’de Celal Atik Spor Salonunda Yapılacak.

İzmir ve çevresinde yaşayan Türkmen toplumun İzmir’e ve kent yaşamına uyum sağlamalarını Türkmen kültürünü yaşamak ve yaşatmak aynı zamanda da Türkmen kültürünü tanıtmak için 3’sü düzenlen şölen bu yıl 15 Aralık 2018 günü saat 17.00 ‘de Fuar Celal Atik Spor Salonunda gerçekleştirilecek.
Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekler Federasyonunca bu yıl 3.’sü düzenlenen şölene, yaklaşık 6000 kişinin katılması bekleniyor. Şölende standlar açılarak yöresel ürünler satışa sunulacak buradan elde edilen gelir federasyon tarafından üniversitede okuyan öğrencilere burs olarak verilecek.
Yurt içi ve yurt dışından davetlilerin ayrıca sivil toplum kuruluşları ve sendikaların davetli oldukları 3. Türkmen Şöleni ile ilgili Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tarkan Eladağ yaptığı açıklamada “ Bu sene 3.sü yaptığımız Türkmen şölenimize tüm İzmirlileri davet ediyoruz. Program için tüm dernek üyesi arkadaşlar can başla çalıştılar. Cumartesi günü misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bize katkı sağlayan Bayraklı Belediyesi Başkanı Sayın Hasan Karabağ başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen kurum, kuruluş ve üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.
Türkmen Şöleninin 3.’sü 15 Aralık Cumartesi günü Saat 17.00’de Fuar Celal Atik Spor Salonunda yapılacak.

İzmir'de 3. Türkmen Şöleni

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.