İzmir Büyükşehir’de revizyon! Dört isimle yollar ayrıldı!

İzmir Büyükşehir’de revizyon! Dört isimle yollar ayrıldı!
  • 21 Mayıs 2019 18:04

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyede beklenen kadro operasyonu için düğmeye bastı. Soyer, İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, Ünibel A.Ş. Genel Müdürü Ardahan Totuk, şirketler koordinatörü Hilmi Özen’le yolları ayrılırken, Pervin Şenel Genç’in şirketlerdeki yetkileri de alındığı bildirildi.

İLK TRANSFER KONAK’TAN

Soyer, ilçe belediyelerinden ilk transferini de gerçekleştirdi. Çankaya Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yapan, şehir planlaması konusunda uzman olan, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak Büyükşehir’e transfer oldu. Atak’ın genel sekreter yardımcısı olacağı öğrenildi.

ANKARA’DAN GELEN İKİNCİ İSİM OLACAK

İzmir Büyükşehnir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014’te Ankara Çankaya Belediyesi’nde Buğra Gökçe’yi transfer etmişti. Gökçe, önce Fen İşleri Daire Başkanı ardından da Genel Sekreter olmuştu. Atak’ın Büyükşehir’e transfer olmasıyla İzmir Büyükşehir’de iki eski Çankaya Belediyeli önemli görevler gelmiş oldu.

ESHOT VE İZSU’DA OPERASYON

Öte yandan Soyer’in ESHOT ve İZSU’da hafta sonuna kadar operasyon yapacağı, genel müdürlerin görevden alınacağı bildirildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BELLİ OLACAK

Görevden alınan isimlerin yerine atanacak isimlerin önümüzdeki hafta belli olacağı kaydedildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.