İzmir-Balıkesir Arasında Etik Kavgası Büyüyor

İzmir-Balıkesir Arasında Etik Kavgası Büyüyor
  • 4 Şubat 2016 14:08

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/ CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı seçimine az bir süre kala adaylar da belirlenmeye başladı. Adaylardan biri olan Emre Yılmaz, Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, İzmir Örgütü ve Ankara tarafından destek görüyor.

“Kimse İzmir’e Etik Dersi Vermeye Kalkmasın” Haberi İçin Tıklayınız…

Gençlik Kolları Genel Başkanı Adayı olan Emre Yılmaz’a desteğini göstermek amacı ile sosyal medyadan birlikte fotoğraflarını paylaşan CHP İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse, Balıkesir Gençlik Kolları Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Berkan Aytek’ten tepki görmüştü. Aytek, paylaşıma yorum olarak “Bir il başkanının böyle bir fotoğraf paylaşmasını etik bulmuyorum” demişti.  Aytek’in yorumuna Başkan Sarıküse de, “Etik konusunda kimse İzmir’e ders verme hakkına sahip değildir” cevabını vermişti.

İzmir-Balıkesir Arasında Etik Kavgası Büyüyor

“ETİKTEN BİZE BAHSETMESİN…”

Konuya sonradan dahil olan Balıkesir Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Karcı, “Sinan da İzmir’de Genel Başkan İrfan İnanç Yıldız’ın desteğini alarak çıkmıştır. Biz burada kendi başımıza seçim kazandık , biz taşın alına elimizi koyuyoruz.  Onlar birilerinin desteğini alarak çıkıyor. Yani etikten, mücadeleden bize bahsetmesin, biz bunu daha iyi biliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. Arda dedi ki:

    Evet kimseden Destek Almadığınız Fotoğraftan belli oluyor

  2. Gökhan Karcı dedi ki:

    Ben kimseden destek almadım. Gürsel Tekin benim genel sekretirimdi. O dönemden kalma bir fotoğraf bunun dışında hiç bir bağım yoktur. Sırtımı Tekin biyere değil örgüte yasladım.

  3. Merve dedi ki:

    Birisi arkadaşa Sinan Başkanın atamayla değil seçimle geldiğini söylesin bilgisi yok belli ki bide SİYASİ

  4. demokrat dedi ki:

    merve arkadaş siyaseti iyi biliyor belliki sinan sarikuse lnin secimi nasıl kazandığını anlatta bilelim Alaattin Yüksel Olgun Atilla olmasaydı nasıl kazanacaktı birde onu anlatsin. merve gibiler Abileri olmadan bir hicler sadece ve sadece birine kulluk ederek siyaset yapabilirler ☺☺☺

  5. merve dedi ki:

    sevgili demokrat kardeşim sen önce adam ol da ismini yaz biz de kim olduğunu bilelim siz anca böyle kaçak dövüşürsünüz 😀 atamayla geldi dediniz seçime girdi şimdi kazandı başka yalanlar peşindesiniz.Konuşun konuşun namımız yürüsün 😀 😀 😀 Sevgili Başkanlarımıza da selam olsun.Başkanlarımızı Sokakta görseniz selam vermek için canınızı verirsiniz.Burdan adını gizle atıp tut. İyi de o işler öyle olmuyor delikanlı 😀 😀 😀

    1. Emre Kaygısız dedi ki:

      Merve ben emre kaygısız bak isim vererek konuşuyorum bu koruduğu adamlar bornovalı abilerine güvenerek geldiler örnek bir gece önce seçime hasan arslan çiğliye müdahil oldu olgun atilla salonda oturdu insanları işle tehdit etti izmirde il yöneticiliği yaptığın zamanında kimsenin suratına bakmazdın bucada telefonları doğru düzgün açmazdın

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.