İTO’dan Bilal Doğan’a Ödül

İTO’dan Bilal Doğan’a Ödül
  • 4 Mayıs 2016 10:50

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda ODAK Döviz Kıymetli Madenler Anonim Şirketi Genel Müdürü ve Ortağı Bilal Doğan, 2014 yılı içerisindeki döviz ve vergi ödeme kazandırıcı; Bankalar, Menkul Kıymetler ve Holding Şirketleri Grubu iş faaliyetleri kapsamında,yüksek ticari kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından altın madalya ve takdirname ile ödüllendirildi.

Altın Madalya ve Takdirnamesini İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ın elinden alan Bilal Doğan duyduğu memnuniyeti şu cümleler ile ifade etti: “Öncelikli olarak bu başarıyı sağlamamızda en büyük pay sahibi olan çalışanlarımıza ve müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yaratmış olduğumuz istihdam, ülkemize ve Maliye hazinesine vermiş olduğumuz vergilerden dolayı çok mutluyuz. Vergi ödemek bir vatan borcudur; kutsal bir vatandaşlık görevidir. Aynı zamanda ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına büyük bir önem taşımaktadır. Vergi ödemek tıpkı vatan savunması gibi önemli bir görev olarak önem arz etmektedir. Dileğimiz bir önceki yıllara kıyasla, vatandaş ve tüccarlarımızın bir yarış içerisinde olarak vergilerini ödemede birbirleri ile ülkeye katkı koymak adına hizmet yarışı içerisinde olurlar. Önümüzdeki yıllarda Allah’ın izni ve müşterilerimizin takdirleri neticesinde iş hacmimizin daha da büyüyerek daha çok kazanç ile daha çok vergi vermek inşallah bizlere nasip olur. Çünkü bu sayede ülkemize daha fazla hizmet, daha fazla kalkınma payında katkı sağlayabilmiş olacağız. Bu anlamda vereceğimiz vergiler ile ülkemize daha fazla duble yol, daha çok köprüler, havaalanları ve üniversiteler için devletimizin ihtiyaç duyduğu kaynaklara katkı sağlamış oluyoruz.” dedi.

Ödül yağmuruna tutulan ODAK Döviz ve Kıymetli Madenler A.Ş. Genel Müdürü ve Ortağı Doğan, vergilerin önemi ve ülke ekonomisinin geleceği için sağladığı yararları ise şu cümleleri ile ifade etti: “Doğalgaz ve petrol zengini olmayan ülkemizde çok iyi yetişmiş insan gücü ve geleceğe yönelik olarak ülkemizin kalkınması için projeler üreten, projeler geliştiren nitelikli insanlarımız var. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da ifade ettiği gibi ülkemizin 2023 hedeflerine  ulaşmak için çalışmalarımızı hızlandırmamız kalkınmamıza olumlu etki yaratacak ticari faaliyetleri ve yatırımlarımızı hızlandırmamız gerekiyor. Yeni Türkiye’nin ve daha güçlü bir Türkiye ekonomisinin oluşmasına inşallah hep birlikte katkı koyacağız.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.