İlla biri mi çarpılmalı?

İlla biri mi çarpılmalı?
  • 15 Ağustos 2018 16:11

Mavişehir’de 2040 ve 2045 sokaklardaki aydınlatma direklerinin açık olan kapakları tehlikeye davetiye çıkarıyor. Yerden yüksekliği 1 metreyi bulmayan bu açık kapaklar hem çocuklar için hem de yağışlı havalarda bu sokaklardan geçenler için büyük tehlike arz ediyor. Bazı direklerin ise zaten suyun içinde kaldığı dikkat çekiyor.

İlla biri mi çarpılmalı?
Karşıyaka Mavişehir’de cadde aydınlatma direklerinin hali, yok artık dedirtiyor. Beton direklerin yere yakın bölümünde yer alan kapaklar zamanla kırılmış veya kötü amaçlı kişilerce açılmış. Aydınlatma direklerine enerji sağlayan kablolar ve sigortaları, çocukların ulaşabileceği bir yükseklikte ve açıkta duruyor.

İlla biri mi çarpılmalı?
Yağışlı havalarda ise bu açıkta kalan enerji kablolarının bölgeden geçen herkes için tehlike oluşturduğu biliniyor. Ne ilgili belediyenin ne de Gediz Elektrik’in müdahale etmediği bu skandal duruma vatandaş ise kendince çözüm bulmaya çalışmış; bazı elektrik direklerinin açık kapakları kartonla kapatılmaya çalışılmış.
İlla biri mi çarpılmalı?

KİMSENİN ÇARPILMAMASI BÜYÜK ŞANS
Direklerin arz ettiği tehlike karşısında şimdiye kadar kimsenin elektrik akımına kapılmaması ise büyük şans. Ölüme adeta açık davetiye çıkaran bu açık kapakların Mavişehir’in dışında daha İzmir’in hangi mahalle, sokak ve caddelerinde bulunduğu ise bilinmiyor.

İlla biri mi çarpılmalı?

İlla biri mi çarpılmalı?İlla biri mi çarpılmalı?İlla biri mi çarpılmalı?İlla biri mi çarpılmalı?

Kaynak: İLLA BİRİ Mİ ÇARPILMALI!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.