İçinizdeki çocuk ne alemde?

İçinizdeki çocuk ne alemde?
  • 14 Eylül 2018 13:06
BORTAR'da açılan sergi, “Dünya nasıl cennet olur” sorusuna yanıt veriyor

 

 

 

Ressam Meral Koraltan Vuran’ın, “Cenneti Gördüm, Herkes Çocuktu” adlı sergisi, BORTAR Etkinlik ve Sanat Alanı’nda düzenlenen kokteyl ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. İnsanoğlunun, büyüdükçe masumiyetini yitirdiğini ve dünyayı mutsuzluğa sürüklediğini belirten Ressam Vuran, “İnsanoğlu egosundan sıyrılıp, istekler ve hırslar hapishanesine tıktığı içindeki çocuğu azat etmeyi başarırsa dünyayı da cennete çevirebilir” diye konuştu

“Bütün çocuklar bizim”

BORTAR Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt, sanata ve sanatçıya verilen kıymet nedeniyle ziyaretçilere teşekkür etti. Serginin; pek çok coğrafyada savaşların, huzursuzluğun ve mutsuzluğun hüküm sürdüğü bugünlerde çok anlamlı olduğunu vurgulayan Küçükkurt’un, “İçimizdeki çocuğu öldürmeyelim. Ona her daim kulak verelim. Dünya, tüm çocuklara kendi öz çocuklarımız gözüyle bakmaya başladığımız gün düzelecek” mesajı büyük alkış aldı.

Tuval üzerine akrilik ve karışık teknik kullanılarak yapılan ‘çocuk’ temalı tabloların satışından elde edilecek gelirin yarısı Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi’ne bağışlanacak. Sergi, iki hafta boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.



Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.