Hep Birlikte ‘Evet’ Diyecekler

Hep Birlikte ‘Evet’ Diyecekler
  • 7 Şubat 2016 11:40

Hiç evlenmemiş vatandaşların yeni bir hayata ‘Evet’ diyeceği, maddi zorluklar sebebiyle evlenememiş çiftlerin evliliklerini resmileştireceği tören başvuruları 29 Şubat’ta sona erecek.

Nikahları Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın kıyacağı Toplu Nikah Töreni’ne katılmak isteyen çiftler, kimlik fotokopisi ve 5’er adet vesikalık fotoğrafla birlikte mahalle muhtarlıklarına ve Buca Belediyesi Nikah Sarayı’nabaşvuru yapabilir.

Hep Birlikte 'Evet' Diyecekler

Buca’da yaşayan ve maddi zorluklar sebebiyle evlenememiş çiftler Buca Belediyesi’nin düzenleyeceği Toplu Nikah Töreni ile dünya evine girecek. Evlilik heyecanı yaşayamamış çiftler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın kıyacağı nikah ile mutluluğa adım atacak.

İlçede sağlıklı bir aile yapısı oluşturmak için düzenlenecek Toplu Nikah Töreni başvuruları 29 Şubat’ta kadar sürecek.Yeni evlenecek çiftlerin bir ‘Evet’ ile hayatlarını değiştireceği, maddi imkansızlıklar sebebiyle birliktelikleriniresmileştirememiş çiftlerin hayallerini gerçekleştireceği törene katılmak isteyen çiftler, kimlik fotokopisi ve 5’er adet vesikalık fotoğrafla mahalle muhtarlıklarına ve Buca Belediyesi Nikah Sarayı’na başvuru yapabilirler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  MALİ HİZMET KALİTESİNDE YÜKSELİŞ: FİLİZ BAŞKAN MALİ TABLOYU AÇIKLADI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.