Haydi Göztepeliler Bornova Stadı’na!

Haydi Göztepeliler Bornova Stadı’na!
  • 22 Kasım 2017 11:12

Bornova Stadı’nda Cumartesi Günü saat 14.00’da oynanacak Göztepe-Akhisarspor maçına giremeyecek olan sarı-kırmızılı taraftarların aktarımı yapılmayacak cezalı koltuklarının satışından elde edilecek gelir, Bornova Belediyesi Hayvan Barınağı’na bağışlanacak.

İzmir’in Süper Lig’deki tek temsilcisi olarak maçlarını Bornova Stadı’nda oynayan Göztepe ile Bornova arasındaki örnek işbirliği bu hafta daha da anlamlı hale gelecek. 5 Kasım’daki Göztepe-Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle 25 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak Göztepe-Akhisarspor maçına giremeyecek olan sarı-kırmızılı taraftarların cezalı koltukları, sahipsiz hayvanlara yarayacak. Kombine kart sahibi cezalı 700 koltuktan aktarımı yapılmayacak biletlerin satışından elde edilecek gelir, Bornova Belediyesi Hayvan Barınağı’na bağışlanacak. Yapılacak bağış, barınağın ameliyat malzemesi, ilaç, aşı ve yaş mama gibi temel ihtiyaçları için kullanılacak.

Göztepe yönetimi bu kararı, taraftarlarının cezalı olması nedeniyle elde edilecek esktra geliri kasasına sokmanın etik olmadığını düşünerek aldı. Cezalı olan Kuzey Kale Arkası Tribünü B,C,D, Maraton Tribünü B, C, D ve Numaralı Tribün B, C bloklarından devredilecek biletler, bugün saat 11.00’de satışa çıkarılacak.

Sahiplendirme kampanyasına da destek vermişlerdi

Göztepe, Bornova Belediyesi’nin başlattığı hayvan sahiplendirme kampanyasına da destek vermiş, Sarı-kırmızılı ekip, Bornova Stadı’nda oynanan Başakşehirspor maçına “Satın almayın, sahiplenin” yazılı pankartla çıkmıştı. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ile her iki ekibin oyuncuları da saha içinde sevimli köpek yavruları ile 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel fotoğraf çektirmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.