Hasan Arslan’dan Genel Başkan ziyareti

Hasan Arslan’dan Genel Başkan ziyareti
  • 28 Şubat 2018 11:03

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 36. Olağan Kurultayı’nda yeniden Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek tebriklerini iletti. Geçirdiği operasyondan dolayı geçmiş olsun dileklerini de bildiren Başkan Arslan,  ziyarette Çiğli’de tamamlanan ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi verdi ve projelerin açılışını yapması için Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Çiğli’ye davet etti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makam odasında ziyaret etti. CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nda 790 oy alarak yeniden Genel Başkan seçilmesinden dolayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu kutlayan Başkan Hasan Arslan, ayrıca geçtiğimiz haftalarda geçirdiği operasyon nedeniyle de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Çiğli’de tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili bilgi veren Başkan Arslan, başta Uğur Mumcu Kapalı Pazaryeri ve Güneş Enerji Santrali projesi olmak üzere tamamlanan projelerin açılışını yapmak üzere Genel Başkan Kemal Kılıçdaorğlu’nu Çiğli’ye davet etti.

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Çiğli’de yapımı devam eden ve tamamlanan proje ve hizmetleri büyük dikkatle dinleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Çiğli’deki açılışlara memnuniyetle katılacağını bildirdi. Özellikle güneş enerji santrali konusuyla ilgilenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, güneş enerjisi konusunun ülke açısından önemine değinerek, bu konudaki öneri ve düşüncelerini de Başkan Arslan’a iletti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.