Hamsi Dehşeti!

Hamsi Dehşeti!
  • 29 Ocak 2016 09:35

Muğla’nın Yatağan İlçesi’ndeki Turgut Mahallesi’ne yaşayan İsmail ve Hümayün Öztemel çifti, ilçede dün kurulan halk pazarından aldıkları hamsiyi akşam yemeğinde pişirip yedi.

Dün sabah çocuklarını uyandırmak için odalarına giren anne Hümayün Öztemel, berber kalfası oğlu Batuhan ve üniversite sınavlarına hazırlanan kızı Hurşide Öztemel’i yataklarında hareketsiz halde buldu. Bunun üzerine 112 ekiplerinden yardım istendi.

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Batuhan Öztemel’in yaşamını yitirdiği belirledi. Hayati fonksiyonlarının devam ettiği belirlenen Hurşide Öztemel ise ambulansla Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Batuhan Öztemel’in cesedi isesavcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu.

İki kardeşin akşam yemeğinde yedikleri balıktan zehirlendiklerinin sanıldığı, ancak başka ihtimallerin de değerlendirildiği belirtildi. İki kardeşten Batuhan Öztemil’in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere daha sonra Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.