Güzelbahçe’den örnek alınacak kurs

Güzelbahçe’den örnek alınacak kurs
  • 24 Şubat 2017 09:30

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Balık Ağı Donamı Kursu’nu ziyaret etti, kadınların aile bütçelerine katkıda bulunmalarına olanak sağladığı için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi örnek gösterdi. Sertel, kursa katılanlara referandum mesajı verdi “Hayır’lı kazançlar” dedi.
Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 30’a yakın hobi kursları arasında yer alan Balık Ağı Donamı Kursu’na devam eden kursiyerler CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’i konuk etti. Balıkçılıkla uğraşan Yarımada başta olmak üzere, Ege’nin çeşitli yerlerinden gelen siparişler üzerine balık ağı yaptıklarını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Kursa devam eden kadınlarımız aylık 1500-2000 lira arasında gelir elde ederek aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Belediye bünyesinde 30’a yakın hobi kursumuz var ancak en kazançlı kurs sanırım burası” diye konuştu.
CHP’li vekil Atilla Sertel ise işsizlik oranının yüzde 20’lere yaklaştığı ülkemizde özellikle kadın istihdamının her geçen yıl azaldığını dikkat çekerek, “ Nereye gitsem her 10 kişiden en az dördü ya oğluna, ya kızına ya da kendine iş istiyor. Yerel yönetimler her ne kadar istihdam yeri olmasa da bu tür kurslarla insanların bütçelerine katkıda bulunmalarına olanak yaratılır. Bu bağlamda ben belediye başkanımızı kutluyorum. Tüm yerel yönetimlerin örnek almasını diliyorum” dedi. Sertel, ayrıca 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili olarak mesaj verdi ve “Herkese hayırlı kazançlar, hayırlı günler diliyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.