GÜMRÜKÇÜ ATAŞEHİR MAHALLESİNDEN SESLENDİ: GÜCÜ HİZMETTE BİRLEŞTİRELİM

GÜMRÜKÇÜ ATAŞEHİR MAHALLESİNDEN SESLENDİ: GÜCÜ HİZMETTE BİRLEŞTİRELİM
  • 15 Mart 2019 14:03

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Ataşehir mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. “Belediyecilik hizmetinde parti ayrımı  olmaz” diyen Gümrükçü: “Çiğli’nin sorunlarının çözümü için herkesin desteğine ihtiyaç var.  Hem büyükşehirde hem de Ankara’da elimizin güçlü olması için sandıkta oyları birleştirmeliyiz. Gelin bu başarıya ortak olun, gücü hizmette birleştirelim” dedi.

‘Gülümseyen Çiğli’ sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden CHP’li Utku Gümrükçü mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ataşehir mahallesinde sakinleriyle bir araya gelen Gümrükçü, talepleri dinledi.GÜMRÜKÇÜ ATAŞEHİR MAHALLESİNDEN SESLENDİ: GÜCÜ HİZMETTE BİRLEŞTİRELİM

NE KADAR FAZLA OY O KADAR TOPLUMSAL DESTEK DEMEKTİR

20 yıldır CHP üyesi olduğunu söyleyen Gümrükçü: “Ama bugün sadece CHP’nin değil, İYİ Partinin de ve başka partilerin de destek verdiği bir toplumsal uzlaşı adayı olarak karşınızdayım. Parti ayrımı yapmayan, hizmet isteyen, Atatürk’e bağlı, laiklik, demokrasi yanlısı herkesin ortak adayıyım. Şu an Çiğli 200 bin nüfusuyla İzmir’in en hızlı büyüyen ilçesi durumunda. Ama sorunları da bir o kadar fazla… Çöp sorunumuz var, inşallah bu yaz o sorunu yaşamayacağız. Çünkü mahkeme karar verdi; yeni çöplük için yer belli oldu. Mevcut çöpten de elektrik üretilecek. Karşıyaka Tramvayının hattı uzuyor; proje hazır, para hazır, Bakanlığın onayı bekleniyor. 9 mahallemizde imar sorunu var. Bazıları imar yapmayı gökdelen yapmak, çok katlı bina dikmek zannediyor. Hayır; nereye ne yapılacak onu planlamak demektir. Cami nereye yapılacak, hastane, okul, bina nereye yapılacak onu planlamak demek” dedi.

 ÇİĞLİ’NİN SORUNLARI SADECE ÇİĞLİ BELEDİYESİNİN ÇÖZEBİLECEĞİ SORUNLAR DEĞİL.

Çiğli’nin sorunlarının sadece Çiğli Belediyesi tarafından çözülemeyeceğini vurgulayan Gümrükçü: “14 km sahil şeridimiz var ama kullanamıyoruz. Çünkü sit alanı… Sit kararını kim kaldırabilir; Ankara. Havaalanımız var ama kullanamıyoruz çünkü Ankara’dan karar çıkması lazım. Çöplük kalkacak yıllardır kalkmıyor, neden? Ankara’dan onay verilmesi lazım… Karşıyaka Tramvayı uzayacak, buradan geçip Ataşehir’in içinden geçecek Kâtip Çelebi Üniversitesine kadar gidecek. Parası hazır, projesi hazır, Ulaştırma Bakanlığında onay bekliyor.  Ben Çiğli’ye hizmet için şunu yapmaya hazırım; alacağım AK Parti İlçe Başkanını yanıma ve diyeceğim ki: ‘Ben Büyükşehir’deki hizmetleri takip edeceğim. Sen de Ankara’dan yapılabilecek işleri takip et.’ Yeter ki hizmet gelsin. Hizmette, belediyecilikte ideoloji olur mu? Biz yeni bir anlayışla belediyeyi şekillendireceğiz. Çiğli’nin sesini hem büyükşehirde hem Ankara’da duyurmamız lazım. Yoksa bu sorunları başka türlü çözemeyiz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"

HİZMET İÇİN BİZDEN ISRARCI OLUN

Vatandaşlardan seçim sonrası için de istekleri olduğunu belirten Utku Gümrükçü: “Bize hizmet için bizden ısrarcı olun, katılımcı olun. Nerede yanlış yapıyorsak bizi uyarın. Ortak bir belediye yönetim için katılımcılık şart. ‘Belediye onu yapmadı, bunu yapmadı’ demeyin. ‘Neden yapmadın?’ diye hesap sorun. Onun için bir Kent Konseyi kuracağız. Mahalle bazında da muhtarlarımızın da içinde olduğu mahalle meclisleri kuracağız. Oraya gidip herkes sorununu anlatabilecek, ortak bir çözüm noktasında birleşilecek. Her muhtarın yanına bir belediye çalışanı koyacağız ve daha sorun mahalledeyken çözüme kavuşturulacak” diyerek vatandaşların katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile tanışacaklarını müjdeledi.

ŞANSIMIZIN ADI TUNÇ SOYER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in kendileri için büyük bir şans olduğunu da söyleyen Utku Gümrükçü: “40 bin nüfuslu Seferihisar’ı bir dünya markası haline getiren bir isim. Uluslar arası toplantılarda Türkiye’den çağırılan tek isim. Biz şimdi onunla etle tırnak gibi olacağız ve Çiğli’ye hak ettiği hizmetleri bir bir getireceğiz. Sandıktan ne kadar güçlü çıkarsak bizim de büyükşehirde elimizi o kadar güçlendirmiş olursunuz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.