Gezi’nin belgeseli ‘direniş’ Narlıdere’de

Gezi’nin belgeseli ‘direniş’ Narlıdere’de
  • 4 Haziran 2018 14:41

Gezi'nin belgeseli 'direniş' Narlıdere'deNarlıdere Belediyesi gazeteci Gökmen Ulu tarafından gerçek görüntüler derlenerek hazırlanan ve Gezi Parkı olayları sırasında yaşananları konu alan Direniş Belgeselinin gösterimini 8 Haziran Cuma Narlıdere halkı ile buluşturuyor. Narlıdere Pir Sultan Abdal parkı içinde hazırlanan etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan etkinlikte belgesel gösteriminden önce Gezi olayları sırasında hayatlarını kaybedenlerin anısına Pir Sultan Abdal Parkı içine Çınar ağacı dikilecek. Gezi olayları sırasında söylenen ve gezi ile bütünleşen şarkılarından oluşan bir müzik dinletisinde sonra ise Gezi Belgeseli halka açık olarak 8 Haziran Cuma günü saat 20.00’de gösterime başlayacak.

 Bir haykırıştı Gezi direnişi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur 8 Haziran Cuma günü yapılacak olan etkinliğe tüm duyarlı vatandaşları davet etti. Batur “Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlerin ellerinde yükselen, uygulanan zulme, orantısız güce karşı gençlerimizin zekasının ve mizahın kazandığı, yok sayılan gençliğin aslında ne kadar var olduğunun bir haykırışıydı gezi direnişi. Tek bir yürek gibi kötülüğe karşı duran gençlerimizi gezi direnişin 5. yıl dönümünde bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Gezi’yi 5. yılında Direnişi anlatan bir belgeselle anıyoruz. Sözcü muhabiri Gökmen Ulu’nun hazırladığı belgeselde; Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en etkili ve en barışçı eylemi, çarpıcı görüntüler ve tüm yönleri ile objektif olarak gözler önüne seriliyor. Değerli Gençler ve Sevgili Narlıdere Halkı Gezi Ruhu ’nu ve orada yaşananları yeniden hissedeceğimiz ve Gezi Zamanında olduğu gibi birlik duygusunu sonuna kadar yaşayacağımız  “Direniş” Belgeselini gelin 8 Haziran Cuma Saat 20.00’de, Pir Sultan Abdal Parkı’nda birlikte izleyelim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.