Gerginliğe gerek yok, tadını çıkarın

İlhan Baran

1979 Yılında doğumlu. Elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtım teknolojisi bölümünü mezunu. Sonrasında iktisat fakültesi uluslar arası ilişkiler ve Hukuk bolumu eğitimi almış. Siyaset bilimi üzerine çalışmaları ve mesleki alanında çalışmalarına devam etmektedir.
  • 17 Nisan 2018 10:40

Bu ülkede yaşayan herkesin mutlaka şikâyetçi olduğu konular vardır. fikrinden ötürü, yaşam tarzından ötürü, inancından ötürü, devlet yönetiminden ötürü vs. Yani bu ülkede herkes bir başkasından yada başka başka şeylerden şikayetçi. 

     Oysa dışardan bakıldığında çok eğlenceli bir ülkeyiz bence. İnanılmaz yaratıcıyız mesela. Çok da duygusalız, aşırı milliyetçi yanlarımız var mesela, delikanlılığı, kabadayılığı severiz. Hepimiz iyi siyaset bilimci, spor yorumcusu, hukukçu ve en önemlisi doktoruz. Yani bilmediğimiz bilim yok. 

      

     Mesela Kahvehanede oturup okey oynarken, Türkiye’nin Afrin operasyonunun sebebini envaı senaryolarla yorumlayan, Emlakçı Hüseyin’den dinleyebilirsiniz. 

     Şampiyonlar ligi yarı finalini yöneten milli hakemimiz Cüneyt ÇAKIR’ın, verdiği yanlış kararları, İddia bayisinde kupon yapan Berber Muzaffer’e sorabilirsiniz. 

     Allah korusun, bir yakınınız hastalanıp da hastaneye düşerse ve doktorlar teşhis koyamazlarsa, en yakın hastabakıcıya başvuru yapın, o sizi alternatif tıpla tanıştırıp, daha önce sağlığına kavuşmuş nice hastaları örnek göstererek, hangi otları karıştırıp içeceğinizi bir kağıda yazar. Ve bu hizmetin karşılığında da sizden sadece dua etmenizi ister. Böyle bir hizmeti dünyanın başka hangi ülkesinde görebilirsiniz? 

      

     Bi düşünsenize, Türkiye başka ülkelerle kriz yaşadığında, o ülkeleri protesto etmek için nasıl dahiyane çözümler bulabiliyoruz. 

      Hollanda ile kriz yaşadığımızda PORTAKAL BIÇAKLAYAN Gençlik kolları. 

      Trump’ın Kudüs kararına tepki göstermek için bildiğimiz TURP ısırarak tepki gösteren dernekler. 

      Doların yükselişini, DIŞ MİHRAKLARA bağlayan İlçe Başkanının 1 Dolarlık Banknot ile burnunu sümkürmesi.  

      Çin Devletinin Uygur Türklerine yaptığı zulme karşı, Türkiye ye turist olarak gelen ÇİN lileri dövmek isterken, Kazakistan, Kore, Özbek ve hatta Uygur Türklerini de yanlışlıkla döven Milliyetçi kardeşlerimizi 

     Hayvanları koruma derneğinin, yeni şube açılışında Kurban kesen dernek yöneticilerimizi de unutmamak lazım.  

 

Durun daha bu ne ki? 

     Bir festivale katılan BAKAN beyin yanındaki koltuğa oturtmadılar diye Belediye Başkanı ile Emniyet Müdürünün kavgasını unutmayalım. 

     Fetö  olduğu için mahkemeye çıkarılan adamı tutuklayan hakimin, 1 ay sonra aynı mahkemede Fetö  olarak Hakim karşısına çıktığını ve tutuklandığını, 6 ay sonra hakimi tutuklayan hakimin de Fetö  olduğunu okuduğumuz gazeteleri nasıl unuturuz. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak

 

     En Bomba olanı ise, Taşerona Kadro Sözü veren sayın Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU’nun kadrosunun elinden alınması ve başbakanlıktan ayrılması. 

     Ak Partiye katılan Tuğrul TÜRKEŞ’e hain diyen MHP nin 1 yıl sonra Ak Parti ile ölümüne kanka olması. 

 

     Şimdi bir kez daha düşünün lütfen, böylesine eğlenceli bir ülkede bu kadar sinirli ve gergin yaşamanın anlamı var mı? Oturun televizyon başına ve tadını çıkarın. Vesselam… 

YAZARIN SON YAZILARI
KURBAN EDİLEN ÇOCUKLAR - 8 Ağustos 2019 16:16
SANDIKTAN TAVŞAN ÇIKTI - 9 Nisan 2019 09:01
SENİ SOYTARI SENİ - 21 Şubat 2019 10:04
SEVGİLİ APTALLAR - 7 Aralık 2018 13:54
Bİ BİTMEDİNİZ GİTTİ YAHU..! - 11 Kasım 2018 11:46
Vay kerizz… - 17 Ağustos 2018 14:11
“Beni dinle Filistinnn….” - 21 Mayıs 2018 10:42
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    Zihniyetiniz yazınıza yansımış. ilk ve son kez okuyorum.

  2. Yasemin ütücü sert dedi ki:

    Allah onları ıslah etsin

  3. Mehmet gurses fethiye dedi ki:

    Gerçeğe ne denir yurdum İnsanı.

  4. Mehmet gurses fethiye dedi ki:

    Gerçeğe ne denirki yurdum İnsanı herşeye vakıftır

  5. Anonim dedi ki:

    Abi nasıl güzel bir anlatımı hayranlıkla okuyor takip wdiyorum

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.