Gençler Bornova’da proje üretmek için buluştu

Gençler Bornova’da proje üretmek için buluştu
  • 6 Aralık 2017 12:08

Bornova Belediyesi, Ege Üniversitesi öğrenci topluluklarının temsilcilerini Gençlik Merkezi’nde buluşturdu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı toplantıda öğrenci toplulukları, Bornova Gençlik Meclisi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle hayata geçirilmesi düşünülen projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Bornova Belediyesi’nin Ege Üniversitesi’ndeki öğrenci topluluklarıyla birlikte hayata geçireceği sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere geniş katılımlı bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

Egeli Gezginler Topluluğu, ADD Bornova Gençliği, Sinema Topluluğu (ESİT), Ege Üniversitesi Rock Topluluğu, Ege İşletme Topluluğu, Sanat Tarihi Topluluğu, Doğa ve Dağcılık Topluluğu, Hip Hop Topluluğu, Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu (EKAMİT), Öğrenci Hemşireler Derneği, Ebru Sanatı Topluluğu, BEST İzmir (Board Of European Students of Technolgy), Amerikan Futbolu Topluluğu, Viyana Valsi Topluluğu, IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Ege Öğrenci Topluluğu, Bisiklet Topluluğu, Sosyal Araştırmalar Topluluğu, Müzikal Topluluğu üyesi gençler katıldı. Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri de toplantıda yer aldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda öğrenciler tek tek söz alarak yürütmek istedikleri sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili görüşlerini açıkladı. Toplantıda geçtiğimiz senelerde Bornova Belediyesi ile öğrenci topluluklarının birlikte düzenlediği organizasyonların geliştirilmesine yönelik fikirler de paylaşıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, üniversite öğrencileriyle işbirliği yapmanın büyük bir sinerji yarattığını belirterek, “Gençler geleceğe umutla bakıyor. Daha iyi koşulların olduğu bir gelecek yaratmak istiyorlar. Biz de onlarla birlikte aynı doğrultuda Bornova ve Bornovalılar için çalışıyoruz. Fikirlerimizi ve olanaklarımızı birleştirdiğimizde herkes için daha iyi bir Bornova’yı mümkün kıldığımıza inanıyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.