Genç kaşifler mezun oldu

Genç kaşifler mezun oldu
  • 14 Haziran 2018 10:48

Bornova Belediyesi’nin geleceğin bilim adamlarını yetiştirdiği Genç Kaşifler Bilim Evi’nin bahar dönemi eğitimlerine katılan 4. ve 5. sınıf öğrencileri katılım belgesi almanın heyecanını yaşadı.

Bornova Belediyesi’nin geleceğin araştırmacı bilim adamlarını yetiştirdiği Genç Kaşifler Bilim Evi’nde fizik, kimya, biyoloji, matematik ve teknoloji atölyelerine katılan 320 çocuk katılım belgelerini aldı. Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde düzenlenen törende 4. ve 5. sınıf öğrencileri aileleriyle birlikte eğitimlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Deneylerle dokunarak ve uygulayarak bilim eğitimi alan 320 öğrenci için bilim adamı  olma yolunda ilk adımlarını atarken, güz dönemi eğitimleri de Eylül ayı sonunda başlayacak. Ön kayıtları başlayan eğitimlere 4. ve 5. Sınıf öğrencileri katılabilecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın eğitim kenti olduğunu belirterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın donanımlı bir şekilde yetişmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Çocuklarımızın küçük yaşlarda aldığı bu bilim eğitiminin büyüdüklerinde yeni buluşlar yapmalarına katkısının olması en büyük temennimiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.