Geleceğin yıldızları Konak’ta yetişiyor

Geleceğin yıldızları Konak’ta yetişiyor
  • 10 Ağustos 2017 11:18

Konak Belediyesi’nin yaz aylarında da devam eden ücretsiz spor okullarında verilen futbol kursları yoğun ilgi görüyor. Her biri birer yıldız futbolcu adayı olan bin 790 Konaklı minik, yeteneklerini geliştirmek için yeşil sahalarda ter döküyor. Futbola olan ilgilerini ve gelecekte başarılı bir futbolcu olma hayallerini gerçekleştirmek adına ilk adımlarını Konak Belediyesi’nin ücretsiz spor okullarında atan çocuklar deneyimli antrenörler eşliğinde düzenli olarak antrenman yapıyor.

YEŞİL SAHADA BİN 790 ÇOCUK TER DÖKÜYOR

Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Kızlar olmak üzere dört kategoride verilen kurslardan toplam bin 790 çocuk faydalanıyor. Futbol kursları Konak Belediyesi’nin Zafertepe, Toros, Levent ve Güneşli spor sahalarında veriliyor. Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde görevli eğitmenler tarafından verilen kurslara katılan çocuklar hem spor yapıyor hem de yeteneklerini geliştirme şansı buluyor. Hafta içi gerçekleştirilen antrenmanlarda tüm güçlerini ortaya koyan minik kramponlar biryandan birbirleriyle rekabet ederken, biryandan da fairplay ve takım ruhunu öğreniyor. Yaz tatilinin ardından da devam edecek kurslara katılan minikler yeteneklerini düzenlenen turnuvalarda gösterme şansı bulacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Görkem Duman, mezun olduğu üniversitede gençlerle buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.