FOÇALI ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

FOÇALI ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ
  • 19 Ekim 2016 09:45

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Foça Belediyesi’nin katkılarıyla sunulan tiyatro oyunu çocuk izleyicileri çok mutlu etti.

‘Geleceğe Bir Damla’ isimli çocuk oyununda, ‘Doğa Sevgisi’ teması çerçevesinde; çevreyi temiz tutma, doğayı koruma ve ona sahip çıkma konuları, neşeli bir üslupla anlatıldı. Küçük izleyicilere, ‘çevre devriyesi olalım, çevreyi kirleten arkadaşlarımızı ve kişileri uyaralım’ mesajı verildi.

Tiyatro Ege’nin sahnelediği oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini Kemal Aygen ve Yönetmenliğini Erdal Dinçer yaptı. Kemal Aygen, Erdal Dinçer, Caner Yevimli ve Gizem Güneş rol aldı.

FOÇALI ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Sanatsal faaliyetler aracılığıyla, çocuklarımızın mutlu olduklarını ve yeni bilgiler edindiğini görmek, memnuniyet verici. İzmir Büyükşehir Belediyemize ve oyunu sahneleyen değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Geleceğe Bir Damla’ isimli oyunun bugün 15.30’da bir kez daha sahnelenecek. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sahnelenecek ücretsiz tiyatro gösterisine tüm halkımız davetlidir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.