FOÇA BELEDİYESPOR TOPBAŞI YAPTI

FOÇA BELEDİYESPOR TOPBAŞI YAPTI
  • 14 Ağustos 2018 13:05

İzmir Süper Amatör Lig ekibi Foça Belediyespor, 2018/2019 Futbol Sezonu hazırlıklarına, 13 Ağustos Pazartesi günü yaptığı antrenmanla başladı.

Bağarası 80. Yıl Sahası’nda, 15 futbolcunun katılımıyla yapılan ve 75 dakika süren çalışmada; dayanıklılık, anaerobik eşik koşusu, anatomik adaptasyon, kuvvet çalışması ve eklem hareket genişliği arttırıcı antrenmanları uygulandı.

Yeni sezondaki hedeflerinin ilk üç sırayı zorlamak olduğunu belirten Foça Belediyespor A Futbol Takımı Antrenörü Güven Beyit; ‘‘İyi bir takım oluşturduk. Katılımlar sürecek. Altyapımızdan 3-4 oyuncumuzu da, A Takımımıza dâhil edeceğiz. İyi bir performans sergilemek istiyoruz. Foça Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ ve 2. Başkanımız Birtan İskit, bizlere büyük destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah’ın izniyle iyi bir sezon geçirip,  Foça Belediyespor’u layık olduğu yerlere getireceğiz’’dedi.

Foça Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Birtan İskit, Yönetim Kurulu Üyesi Faik Erdik, Antrenör Güven Beyit, Yardımcıları Erol Çetin ve Serkan Tanrıseven, Kaleci Antrenörü Cem Akbaş, Altyapı Antrenörü Şencan Bayır, Sağlıkçı-Masör Levent Bıçakçı, Tesis Müdürü Necdet Çakmak ve futbolcular, günün anısına fotoğraf çektirdi.

Foça Belediyespor, Eylül ayı sonunda başlayacak resmi maçlara kadar; 25 Ağustos Cumartesi günü Deniz Spor,  1 Eylül Cumartesi günü Balçova Belediye Termal Spor, 8 Eylül Cumartesi günü Bayındır Spor ve 13 Eylül Perşembe günü Güraltay Spor ile hazırlık maçları yapacak. Maçlar, değişiklik olmadığı takdirde; Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda, saat 17.00’de başlayacak. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.