Eski savcı Avcı İzmir’de tavan arasında yakalandı!

Eski savcı Avcı İzmir’de tavan arasında yakalandı!
  • 25 Ağustos 2016 10:13

İzmir’de, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, eski cumhuriyet savcısı ve avukat Gültekin Avcı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Avcı’yı Karabağlar ilçesindeki bir evde yakaladı. Avcı’nın tavan arasından saklanırken yakalandığı bildirildi.

Eski Cumhuriyet savcısı ve avukat olan Avcı ile birlikte babası İsmail Avcı da gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine götürülen iki şüphelinin işlemleri sürüyor. (a.a)

9 AY TUTUKLU KALMIŞTI 
İzmir Emniyeti’ndeki işlemleri bittikten sonra İstanbul’a gönderileceği öğrenilen olan Avcı, geçen yıl eylül ayında yine İzmir’de yakalanmış ve 9 ay tutuklu kaldıktan sonra 9 Haziran 2016 günü Selam Tevhit davasına bakan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki kapalı duruşma sonrası serbest kalmıştı.

Kapatılan Bugün gazetesi yazarı ve Bugün TV’de program yapımcısı olan, aynı zamanda Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın da avukatlığını yapmıştı. (Sabah)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.